McDonald’s skyder hastigt op: Åbningsdagen ligger endnu ikke fast

Til sommer - gerne før, lyder bud på åbningen fra franchisetager

20. marts 2020, 16.59

Det bliver primært lokale, som Carsten Mikkelsen ansætter til restauranten, som senest åbner til sommer. Foto: Henrik Ole Jensen

IKAST Burgerrestauranten McDonald’s på La Cours Vej i sydbyen begynder at tage form.

Byggeriet var i efteråret plaget af de massive mængder regn. Derefter skyllede også interne hovedkontorsforhandlinger i McDonald’s Danmark omkring ensartethed og strømlining af alle selskabets nye restauranter i forhold til design, indretning og bygningernes udseende ind og gav en pause i byggeriet.

Men nu er selve byggeriet i Ikast i fuld gang og på rette spor, beroliger franchisetager Carsten Mikkelsen.

- Det hele blev udskudt på grund af forhandlingerne fra McDonald’s-hovedkontoret. I den kommende tid vil en del flere restauranter skyde op over hele landet, Carsten Mikkelsen, der også er franchisetager på de to McDonald’s-restauranter i Herning på henholdsvis Silkeborgvej og Åvænget.

Endnu ikke en åbningsdag

Selv med byggeriet godt på vej og det meste personale ansat, kan Carsten Mikkelsen endnu ikke give en konkrete åbningsdato.

- Det bliver til sommer, og jeg håber, at det bliver før sommer, siger han, der glæder sig til gensyn med Ikast, hvor en yngre Carsten Mikkelsen sidst Ikast havde en McDonald’s stod bag disken. Dengang som ungarbejder.