Officielt: FCM sælger forsvarer til Vejle

Manjrekar James fortsætter karrieren i Superligaklubben Vejle

1. juli 2021, 15.10

Manjrekar James (i.m.) forlader efter tre år FC Midtjylland for at fortsætte karrieren i Vejle Boldklub. Foto: Tom Laursen

FODBOLD I tre år har Manjrekar James kæmpet for sit gennembrud i FC Midtjylland, men det kom aldrig. Nu søger den canadiske midterforsvarer nye udfordringer.

Den fysisk stærke stopper har underskrevet en kontrakt med Superligaklubben Vejle.

- Vi har fundet en god aftale, som er den bedste løsning for alle parter. James fortjener denne mulighed i Vejle, og vi ønsker ham og hans familie alt det bedste fremover, siger Svend Graversens, sportschef i FC Midtjylland, til klubbens hjemmeside.

»Ulvene« hentede Manjrekar James på en fri transfer fra ungarske Vasas Budapest i sommeren 2018. I første omgang blev han direkte udlejet til FC Fredericia, hvor han imponerede alt og alle med sin duelstyrke og gode fart.

Allerede efter et halvt år hos 1. divisionsklubben afbrød FCM derfor lejeopholdet og hentede ham tilbage til heden.

Gennem årene er det dog blot blevet til 18 kampe i den sorte trøje med ulvelogoet, og i det forgangne forår blev han derfor udlejet til PAS Lamia i den græske liga. Der opnåede han ni kampe - tre fra start og seks som indskifter.

Vejle-chef: Sulten, fysisk stærk og hurtig

Nu forsøger Manjrekar James sig i Vejle, og østjyderne har en tro på, at canadieren kan forløse sit potentiale i Nørreskoven.

- Manjrekar James har nogle fine kvaliteter, der passer godt til den måde, vi gerne vil spille på. Samtidig får vi en utrolig sulten spiller, der ønsker at kæmpe sig ind i startopstillingen i konkurrence med vores øvrige dygtige forsvarsspillere. Manjrekar James er fysisk stærk og har en god hurtighed. Jeg tror på, at han kan blive en god case for os i vores setup, og med sine 27 år kan han også bidrage til vores trup, hvor vi har unge spillere, siger Johan Sandahl, teknisk chef i Vejle Boldklub, til klubbens hjemmeside.

Manjrekar James har første træning med sine nye holdkammerater i morgen, fredag.

- Jeg glæder mig til at komme i gang i Vejle Boldklub. Det er en klub, jeg allerede nu har hørt utrolig meget godt om. Det er også en klub, der har ambitionen om at blive en fast del af 3F Superligaen. De ambitioner køber jeg ind på, og jeg har selv en ambition om at blive en fast del af holdet og bidrage til truppens fællesskab, siger forsvareren til sin nye klubs hjemmeside.

- Vejle Boldklub har vist, at klubben kan forløse spillere, og jeg kommer til klubben for at bidrage, byde mig til og vise, hvad jeg er for en forsvarsspiller. Jeg skal hjælpe klubben med missionen og glæder mig allerede til stemningen omkring den første kamp, siger canadieren.

Manjrekar James er opvokset i østaten Dominica i det Caribiske Hav, men flyttede med sine forældre til North York - 10 kilometer nord for Toronto i Canada - da han var bare ni år. Begge forældre er fra Dominica, som ligger 300 kilometer nord for Venezuelas kystlinje.

Det var i Canada, han begyndte at spille fodbold, men allerede som 19-årig skiftede han til ungarsk fodbold og har siden da spillet i Europa.

Manjrekar James

Født 5. august 1993 (27 år)

Familie: Mor Vernise James og far Averil James

Position: Midterforsvarer

Højde: 191 centimeter

Klubkarriere:

North York Hearts-Azzuri (Canada) 2003-09

Sigma FC (Canada) 2009-12

Pécsi MFC (Ungarn) 2012-15

Diósgyöri VTK (Ungarn) 2015-16

Vasas Budapest (Ungarn) 2016-18

FC Midtjylland 2018-21

- FC Fredericia (leje) efteråret 2018

- PAS Lamia, Grækenland (leje) foråret 2021

Vejle 2021-

Landshold:

17 A-landskampe og 2 mål for Canada