Dommer forlænger fængsling i sag om nedgravet lig

To mænd og en kvinde er fortsat frihedsberøvede i sag om drab på 43-årige koldingenser.

Udgivet:23. juni 2022, 14.50

Læsetid:1 minut

/ Ritzau /

VONSILD En dommer ved Retten i Kolding har torsdag forlænget varetægtsfængslingen af tre personer, som er sigtet for i løbet af maj at have dræbt den 43-årige Michael Ejner Sengenbjerg Bodilsen fra Kolding.

Det oplyser kommunikationsafdelingen ved Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

Bodilsen blev 26. maj fundet nedgravet i haveforeningen Springbjerg i Vonsild.

To mænd og en kvinde, som angiveligt har en relation til offeret, blev anholdt og stillet for en dommer. Sigtelsen lød på manddrab.

Ifølge politiets sigtelse, som blev læst op ved grundlovsforhøret i Retten i Kolding samme dag, menes drabet at være begået i perioden fra 3. maj og frem til findetidspunktet.

Hvad der mere specifikt skulle være foregået, står fortsat hen i det uvisse. Ifølge sigtelsen er drabet begået "på ukendt vis og på ukendt sted". Og siden er der fra efterforskernes side ikke meldt noget ud om sagen.

Meldingen fra Sydøstjyllands Politi er da også torsdag, at der ikke vil blive delt yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

De tre fængslede er to mænd på henholdsvis 32 og 39 år samt en 35-årig kvinde. Kvinden er varetægtsfængslet i surrogat, hvor hun i stedet for i en arrest er frihedsberøvet på en psykiatrisk afdeling.

/ritzau/