Tivoli-mand rykker ind i Strøgcentret: Åbner ny butik med snacks og bamser

På fredag får Strøgcentret I Ikast atter tilført mere liv, når en ny pop op-butik åbner

25. november 2020, 14.16

Butikkerne i Strøgcentret og Vores Ikast gør sit for, at julehandlen bliver både sikker og hyggelig. På fredag får den overdækkede gågade en ny medspiller, når Poul Erik Nielsen åbner en pop-op-butik i nummer 30. Foto: Laila Kempel

IKAST Han rejser normalt hele landet rundt med tivoliet Kim Larsens Tivoli. Her sælger Poul Erik Nielsen fra Fyn snacks, slik, flæskesvær og popcorn.

Corona-pandemien har sat en stopper for tivoli samt rundrejser, og derfor tænker Poul Erik Nielsen nu i nye og andre baner. Det ser vi resultatet af på fredag, når han åbner en ny pop-op-butik i Strøgcentret 30. Butikken kommer til at ligge i de lokaler, som tidligere husede en midlertid fotoudstilling. Poul Erik Nielsen ser frem til de næste to måneder, hvor han vil være at finde i Ikast.

Samtidig vil tivoli-manden under de nuværende omstændigheder gerne være med til at støtte livet omkring detailhandlen.

- Jeg var faktisk forbi Strøgcentret i vinterferien sammen med en kammerat. Her så jeg, at der var en butik ledig. Nu har jeg gået næsten et år uden at kunne sælge mine varer, så jeg rettede henvendelse for at høre, om butikslokalet fortsat stod ledig. Det gjorde det, så nu rykker jeg ind på fredag og sælger nogle af de bamser, figurer, snacks og alt det, jeg normalt sælger med vores tivoli,, siger Poul Erik Nielsen og tilføjer:

- Jeg er jo tivoli-mand med stort T, men jeg vil gerne være med til at skabe et godt og hyggeligt miljø og en god stemning i Strøgcentret. Særligt frem mod jul, siger Poul Erik Nielsen.

Overskud til hospitalsklovne

Når Poul Erik Nielsen ikke rejser rundt som tivoli-mand, arbejder han som chauffør.

- Jeg kører flex-taxa til og fra sygehuse, og det har været med til at give mig en indsigt i den rolle, hospitalsklovnene spiller for de indlagte børn. Det vil jeg rigtig gerne være med til at støtte, så overskuddet fra tombolaen og fiskedammen går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne, siger Poul Erik Nielsen, der tilføjer, at savnet af cirkus-livet er stort, men når det ikke kan være anderledes, ser Poul Erik Nielsen frem til at være en del af stemningen i Strøgcentret.