Musikskolen skifter navn

Kulturskolerne på charmeoffensiv på skoler og bybilledet

17. juni 2021, 12.36

IKAST-BRANDE En ny skole er på vej i Ikast-Brande Kommune. Men det er en sammensmeltning af noget gammelt og noget nyt.

Den kommunale musikskole får efter sommerferien nyt navn i takt med, at der også kommer et tilbud i Billedskolen.

Musikskolen kommer fremadrettet til at hedde Kulturskolerne og er efter en lang corona-nedlukning oppe på fuld blus og på charmeoffensiv for at gøre opmærksom på de mange tilbud der er for børn og unge mennesker.

- Forude venter en fed sæson, siger skoleleder Simon Lindegaard.

I denne uge har trommeeleverne fået fri fra skole i dag onsdag og har sammen med Ikast-Drummers været på turne på de tre folkeskoler i Ikast.

Strøgcentret

På lørdag 19 .juni er kulturskolerne også igang i Strøgcentret, i Bakkehuset og på Biblioteket.

Ikast-Drummers optræder i Strøgcentret, mens billedskolen inviterer til male-event samme sted, ligesom musikskole-eleverne giver koncerter tre forskellige steder: I Strøgcenteret, på Biblioteket og i Bakkehuset.

Kulturskolerne Ikast-Brande tilbyder fra august billedskolehold i Ikast og Brande for 0.-2. klasse og 3.-5. klasse.

På Musikskolen kommer der kortilbud på Østre Skole og på musikskolen. Der er nye introhold på guitar, trommer og violin.

Der er også tilbud om rytmisk bandskole og klassisk bandskole til dem, der endnu ikke har valgt genre og vil prøve noget forskelligt.

- Og selvfølgelig har vi bevaret alle de gode klasisske tilbud fra bongohold til de små, musik og leg til indskolingen samt den almindelige instrumentundervisning og sang, pointerer Simon Lindegaard.

Kulturskolerne i Ikast-Brande kan lørdag opleves i Strøgcentret samt på biblioteket og i Bakkehuset på lørdag, hvor de giver smagsprøver på, hvad de tilbyder når skoleåret igen går i gang til august. Foto: Privat Foto