BLÅ BOG: Popikonet Rick Astley indtager Bøgescenen

Rick Astley blev verdenskendt med hittet "Never Gonna Give You Up". Fredag aften spiller han på Smukfest.

Udgivet:05. august 2022, 15.14

Læsetid:Under 1 minut

Rick Astley spiller i Danmark for 14. gang fredag på Smukfest. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

KØBENHAVN Rick Astley hittede stort i 80'erne og slutningen af 90'erne med sange som "Never Gonna Give You Up" og "Together Forever".

I dag turnerer han stadig med sine sange, og fredag aften indtager han Bøgescenen på Smukfest.

Navn: Richard Paul Astley.

Alder: 56 år.

Fødested: Newton-le-Willows, England.

Søn af: Horace og Cynthia Astley.

Nationalitet: Englænder.

Civilstand: Gift med den danske filmproducer Lene Bausager.

Bopæl: London.

Diskografi:

1987: Whenever You Need Somebody.

1988: Hold Me In Your Arms

1991: Free.

1993: Body & Soul.

2001: Keep It Turned On.

2005: Portrait.

2016: 50.

2018: Beautiful Life.

Kilder: bt.dk, thevogue.com, thefamouspeople.com, allmusic.com.

/ritzau/