Massiv støtte til den lokale volley-klub

Ikast KFUM Volleyball får støtte DGI’s sommerpulje

27. september 2020, 10.08

VOLLEYBALL Med et tilskud på 50.000 kroner i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje kan Ikast KFUM Volleyball nu sætte gang i rekrutteringsindsatser og fastholdelsesaktiviteter i en meget corona-venlig version!

Formand Erik Kreuzfeldt ser især frem til, at Ikast KFUM Volleyball nu kan tilbyde hver folkeskole i byen at afvikle skolestævner lokalt på deres egne skoler. Ligeledes skal pengene bruges til at afvikle skolebesøg i idrætstimer på skolerne og til at gå i samarbejde med Ikast Nordre Skoles SFO om rekruttering af medlemmer via SFOens personale.

Nervøs opstart

- Vi har været ekstremt nervøse for denne opstart af indendørsvolley efter corona-nedlukningen, og selvom vi havde stor succes med etableringen af vores nye beachvolleyafdeling, har vi afsøgt alle muligheder for at opretholde vores rekrutteringsindsatser og fastholdelsesaktiviteter. Da vi var sammen med alle andre Midt- og Vestjyske Volleyballklubber til netværksmøde i slutningen af august, gik det op for os, at vi alle stod med disse bekymringer. Derfor skal nogle af pengene gå til at samle alle midt- og vestjyske volleyballspillere på 10-17 år til en ”erstatningscamp” i efterårsferien sammen med Midtjysk Volleyball Kreds’ ungdomsudvalg, siger Erik Kreuzfeldt.

Kidsvolley

I Ikast KFUM Volleyball glæder formanden og de mange frivillige volleyballtrænere sig over at kunne komme i gang med projektet – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

- Vi elsker at introducere kidsvolley til skoleelever og lærere, og derfor kunne vi ikke bære tanken om at skulle aflyse vores skolestævner og vores skolebesøg. Det er så utrolig befriende, at vi nu har mulighed for at gøre det, vi brænder for, selvom vi måtte gentænke indsatsen i disse coronatider, siger formanden.