112

Forsøgte at røve Hotel Medi

31-årig mand fra Ringkøbing anholdt to gange

19. oktober 2020, 07.21

IKAST Tidligt lørdag morgen kontaktede en 31-årig mand fra Ringkøbing politiet for at fortælle, at han var i besiddelse af en pistol.

Det skete ved 6.30-tiden, og det blev samtidig indledningen til nogle særdeles dramatiske timer for ham.

Da politiet nåede frem til Rådhusstrædet, nægtede den 31-årige at vise hænderne frem og dermed markere, at han var ubevæbnet.

Han var tydeligvis enten påvirket af narkotika eller spiritus og kaldte de fremmødte betjente både idioter og fucking pansersvin.

Han blev overmandet og taget med på stationen.

Forinden kom det frem, at han umiddelbart før anholdelsen havde været et smut omkring Hotel Medi, hvor han havde forsøgt røveri.

Således havde han til receptionisten forlangt penge, men gik tomhændet derfra.

Det blev overvejet at fremstille ham i grundlovsforhør, men han blev løsladt ved 16-tiden, men en lille time senere var den gal igen.

Denne gang måtte politiet rykke ned til Banegården i Herning, hvor den 31-årige var kommet i infight med en 39-årig mand fra Holstebro, der åbenbart skulle med samme tog.

Den 39-årige kaste flasker mod den 31-årige og overfusede ham. Det blev gengældt med flere knytnæveslag.

Den 31-årige blev atter anholdt, og det blev nok engang overvejet at fremstille ham i grundlovsforhør, men det blev atter droppet, men der er nu lagt op til en længere række sigtelser mod ham, der vil blive afgjort i et retsligt efterspil.