Værter skal være gæster til egen fest

Hotel Medi ser en ære i at værte livets store fester

Udgivet:02. marts 2016, 10.05

Læsetid:2 minutter

Rene Junior Andersen er ny køkkenchef på Hotel Medi der har mange års erfaring i at skabe den perfekte ramme for en af Livets fester ?foto laila Kempel

Laila Kempel
Journalist

8 år siden

FEST En måske to gange i løbet af livet holder man en fest så stor, at den bliver en af Livets fester.

- Det er typisk bryllup , sølvbryllup eller måske guldbrylluppet, som har udviklet sig til at blive en stor fest. Da jeg var barn var guldbryllup med deltagere, der knap kunne gå. I dag er guldbrudepar jo raske og rørige mennesker, der er medlemmer af både foreninger og sportsklubber, siger Jesper Stadsvold Olesen, direktør på Hotel Medi i Ikast.

Livets fest er for direktøren en fest, der sidder lige i skabet, hvor alting kører som planlagt og hvor værterne føler sig så trygge, at de kan være gæster til deres egen fest.

- Det handler om, at vi skal være så professionelle, at de overlader opgaverne til os. Det er klart, at de på forhånd skal have lov at bestemme, hvordan de gerne vil have deres fest, siger Jesper Stadsvold Olesen.

Og her har han med sine mange år oplevet, at menuen har ændret sig.

Det er ikke længere kalvestegen stegt som vildt, der står øverst påønskelisten.

- Rosastegt kød er nok det vi oftes oplever en efterspørgsel efter, og i det hele taget spændende mad, der er en gastronimisk oplevelse, siger hoteldirektøren.

Han har netop ansat den 36-årige Rene Junior Andersen som ny køkkenchef

Han startede sin karriere i branchen som opvasker på Hotel Medi og er efter sin kokkeuddannelse og flere forskellige job vendt hjem, som han selv siger det.

Han er helt på hjemmebane i køkkenet og glæder sig til for alvor at sætte sit personlige præg på hotellets gastronimiske linje.

- Vi er et travlt køkken - selvom det ser ud til, at der kun er få gæster i restauranten, så har vi ofte selskaber ude af huset ligesom vi kan have private selskaber med flere hundrede gæster, siger Rene Junior Andersen.

Hotel Medi er i øvrigt en del af den danske hotelkæde Dansk Hoteller, der i denne uge købte sit 20. hotel - Nørherredhus på Nordals