Succesfuldt skumdiskoi Isenvad

Udgivet:10. august 2021, 12.48

Læsetid:1 minut

Der var rigeligt med skum at boltr sig i for de glade deltagere. Foto: Privatfoto

2 år siden

FEST I Isenvad startede man sidste år med konceptet »afslut ferien med en fest« som en del af Aktiv Sommer.

Anledningen var at der skulle ske et eller andet, når nu det ikke var muligt at afholde den årlige byfest.

Lørdag eftermiddag var det så tid til at afvikle skumfesten for anden gang, og det var med lidt bekymrede miner fra arrangørerne, da det regnede voldsomt med både torden og haglvejr bare en time inden start.

Vejret artede sig dog på bedste måde, og solen kom frem og var til stede i de fire timer skumfesten varede.

125 personer indløste entré, hvilket var en pæn fremgang fra sidste år, hvor restriktionerne kun tillod 100 personer inklusiv personale.

Til næste år håber arrangørerne, at hverdagen er kommet tilbage, så det bliver muligt at afvikle en normal byfest, som skumdiskoteket så kan blive en del af. Der er også stadig en jubilæumsfest, der venter, da det sidste år skulle have været 25-års jubilæum i byen.

Der afvikles dog en »Byfest Light« på lørdag, hvor der fra vil være DJ og live-musik og salg af sandwich og drikkevarer, og et stort fyrværkerishow til sidst. Alt sammen arrangeret i forhold til de stadigt gældende coronarestriktioner af Festivad-udvalget, som brænder for at få lov til at give den fuldt gas igen til næste år, hvor forventningen er, at jubilæet endeligt kan afholdes.

Normalt summer Isenvad af Festivad, den årlige byfest, men for andet år i træk måtte den aflyses og erstattes med skumdisko.
Det var Sportspladsen der blev plastret til i skumleg.
Børn fra seks år og op efter var velkomne til at boltre sig.
Over fire timer blev der danset og sunget.