Genåbningsplan: Vores Ikast glæder sig over åbne hoveddøre

Strøgcentret gør klar til genåbning 13. april

24. marts 2021, 13.30

Jan Knudsen glæder sig til, at butikkerne igen kan åbne hoveddøren og ikke skal nøjes med side- og bagindgange. Foto: Tom Laursen

IKAST Glæden er formentlig stor hos butiksindehaverne i Strøgcentret, og i alt fald hos chefen for Vores Ikast Jan Knudsen.

På vegne af butikkerne er han glad for, at der endelig er dato på, hvornår butikkerne i »arkaden« igen må åbne hoveddøren.

- Der er kun en butik, der ikke har haft mulighed for at holde åben gennem en side- eller bagindgang. Men det er nu ikke det samme som at åbne hoveddøren, siger Jan Knudsen.

Han glæder sig således til at komme i gang og få åbne butikker.

- Men vi er fortsat lidt forsigtige med at lave events, er usikre på om det er muligt at gennemføre de planlagte aktiviteter for medlemmerne i Vores Ikast. Forsamlingsrestriktionerne er fortsat uklare, så vi afventer yderligere udmeldinger, inden vi begynder at planlægge alt for meget, siger Jan Knudsen.

Foreløbig har organisationen valgt at aflyse den planlagte forårsmesse, som skulle være afviklet den 11. april.

Dernæst er årets første Open By Night udsat fra den 29. april til den 7. maj.

- Foråret er på vej efter en lang og hård vinter. Vi glæder os over solens varmende stråler og kan med den seneste genåbningsplan, skimte lys forude, skriver han til medlemmerne efter Regeringens sidste udmeldinger.