Visecafé i byfestugen i Bording

Sangene er udvalgt til den 12. udgave af Visecafé i Bordings byfestuge

Udgivet:12. august 2021, 11.42

Læsetid:1 minut

17. august danner Bording Forsamlingshus igen rammen om den populære visecafé, der er en del af Bordings byfestuge. På grund af restriktioner er årets deltagerantal begrænset til 120. Billedet er fra visecaféen i 2019, hvor 207 personer deltog. Foto: Privatfoto

BORDING Byfestugen i Bording finder sted i uge 33, og traditionen tro vil et af arrangementerne være visecafé i Bording Forsamlingshus.

Det finder sted om aftenen tirsdag 17. august og 2021-udgaven bliver visecafé nummer 12 i rækken.

- Vi var desværre nødt til at springe over sidste års café på grund af coronarestriktioner. Men nu er vi ladet til tænderne. I år er der kun restriktioner i antallet af deltagere, hvorfor vi har været nødsaget til at sælge billetter, som kan købes hos Egeblomster, fortæller medarrangør Sven Odgaard i en pressemeddelelse.

Velkendte sange

Konceptet bag arrangement er, at lokale borgere forinden er bedt om at foreslå en sang. Desuden er de blevet bedt om at begrunde deres sangvalg, som herefter er trykt og gjort klar til fællessang i forsamlingshuset.

- Sangvalgene spænder vidt i år. Du kan blandt andet synge med på »Lyse nætter«, »Gem et lille smil til det bli’r forår« og »Er du dus med himlens fugle«, siger Sven Odgaard og tilføjer:

- Gad vide, om vores nye bager Jes vil foreslå »Der bor en bager på Bredgade«, eller har han mon valgt »Når en peberkagebager«? Nej, han har faktisk valgt »Jeg er haren, jeg har bjælder på«.

Ekkokoret synger med

Ekkokoret, som også er arrangør af visecafeen, har også et par indslag. Koret er under ledelse af Joan Frost, og ved klaveret sidder som altid Stig Skovbo.

- Trods det, at vi kun må være 120 til stede i forsamlingshuset, bliver det en god aften, ligesom det plejer, så hvis du ikke har fået købt en billet, er det om at skynde dig ned til Lises Blomster, så du kan blive en del af Bordings store kor, siger Sven Odgaard.