Bording Erhvervspark vinder årets initiativpris

Lørdag uddelte Bording Erhvervsforening årets initiativpris i forbindelse med den årlige byfest

Udgivet:24. august 2022, 14.26

Læsetid:1 minut

Formand for Bording Erhvervsforening Lars Laustsen (t.h.) overrakte initiativprisen til Bording ErhvervsPark ved indehaver Søren Hvidberg. Foto: Privatfoto

5 måneder siden

HÆDER Hvert år udpeger Bording Erhvervsforening en person eller virksomhed, som i særlig grad har udvist initiativ og virkelyst til fordel for Bording.

Prisen offentliggøres i forbindelse med byfesten i august.

I år var det så Bording Erhvervspark, som havde fanget erhvervsforeningens interesse.

Virksomheden blev stiftet 1. september 2020 ved køb af 20.000 kvadratmeter bygninger på Fabriksvej 20 i Bording, som tidligere havde huset Invita Køkkener, og som Nobia ejede.

I sin begrundelse for valget af Bording Erhvervspark ved indehaver Søren Hvidberg, udtaler Lars Laustsen, formand for Bording Erhvervsforening følgende i en pressemeddelelse:

- Det var en stor glæde, da vi i september 2020 erfarede, at den 20.000 kvadratmeter store bygning på Fabriksvej var solgt til Søren Hvidberg, som ville skabe liv og vækst i bygningen med sit erhvervspark-koncept, hvor små virksomheder vil kunne opnå stordriftsfordele fra dag ét. I dag er det en endnu større glæde, da vi kan konstatere, at det fungerer - og tre lejere dengang er blevet til 14 lejere i dag.

Giver dem hele pakken

Bording Erhvervspark ved indehaver Søren Hvidberg takkede for prisen og gav følgende ord med på vejen:

- Vi er utrolig glade og stolte over at have modtaget årets initiativpris. Vi oplevede en del udfordringer, da vi startede op med Bording Erhvervspark, og derfor er det også en kæmpe glæde, at vi nu er oppe på hele 14 lejere i ejendommen. Iværksættere i dag vil have mere end bare et kontorlokale, og vi kan tilbyde dem hele pakken med kontor, lager, kolleger, netværk, sparring og finansiering. Derfor tror vi også på, at flere iværksættere fremover vil slå sig ned i Bording Erhvervspark.