Ikast-virksomhed viser sig frem i Hamborg

Snart er Society of Lifestyle klar til at byde kunder velkommen i deres nye showroom i den tyske bys pakhusområde

12. oktober 2021, 04.27

UDVIDELSE Society of Lifestyle åbner nyt showroom. Det sker som en del af virksomhedens stabile vækstrejse og bliver det tredje i rækken. Denne gang er

beliggenheden lige i hjertet af Tysklands andenstørste by i rustikke og autentiske rammer i Hamborgs historiske pakhusområde, Speicherstadt.

Society of Lifestyle har altid haft en tæt tilknytning til Tyskland - lige fra virksomhedens spæde start i 2002 har det været et vigtigt marked. Og nu er tiden kommet til at tage det næste skridt.

- Vi er altid meget nysgerrige på, hvordan vi fortsat kan vækste og udvikle vores virksomhed – og på samme tid hjælpe vores kunder med at vokse med os. Selv om Tyskland altid har været et stort marked for os, ser vi stadig et stort, uudnyttet potentiale her. For os giver det derfor fantastisk god mening at det næste kapitel i vores vækstrejse involverer åbningen af et showroom her, fortæller Martin Skov Hansen, administrerende direktør i Society of Lifestyle.

Studio Hamburg bliver et 278 kvadratmeter stort livsstilsunivers, hvor kunder kan komme på besøg og søge inspiration.

Alle virksomhedens fem brands, House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki, Monograph og byNORD, får hver deres område. I første omgang vil showroomet være åbent for en et-årig periode.

Tæt på kunderne

På trods af at mange virksomheder i dag går mere digitalt til værks, forbliver det en stor prioritet for Ikast-virksomheden at være fysisk tæt på deres kunder. De tror nemlig på, at personlig service og tæt samarbejde er med til at skille dem ud fra andre virksomheder.

- Det næste skridt stemmer perfekt overens med, hvordan vi går til ethvert aspekt af vores forretning. Ligesom vi sætter pris på at kunne mødes på kontoret – og ikke kun via en skærm – så sætter vi også stor pris på at kunne møde vores kunder og tale med dem ansigt til ansigt, forklarer Martin Skov Hansen.

Magi i luften

Ud over det nye showroom i Hamborg har Society of Lifestyle også showrooms i Ikast og Stockholm.

- Der er noget helt specielt ved på egen hånd at kunne se, føle, smage og opleve vores produkter. Vores studios er med til at skabe en ekstra dimension og fuldende vores univers. Det er et magisk sted og en stor del af Society of Lifestyle-oplevelsen, siger Tove Cortnum, Design & Marketing Manager i Ikast-firmaet.