Prisregn i Bording Hallen: Så blev der igen sat pris på foreningslivet

Corona-prisen kom i spil for første og forhåbentlig eneste gang, da det lokale foreningliv blev hyldet i Bording Hallen

18. oktober 2021, 12.14

Der var mange bud på årets ildsjæl, men det blev Steen Jessen fra Ikast Ny Gymnastikforening, der løb af med titlen.

PRISUDDELING Efter en næsten uendelig coronapause blev det atter muligt at samles for at hylde og fejre det foreningsliv, der gennem hele pandemien har ligget underdrejet.

Det var Bording Hallen, der dannede rammen om arrangementet i sidste uge.

Det var ret imponerende, hvad Bording Hallens bestyrerpar, Janne og Flemming Hansen, i den forbindelse havde formået at udrette, da arrangementet i løbet af få dage måtte rykke fra den planlagte ramme i Ejstrupholm Hallen til Bording Hallen på grund af coronaudbrud i Ejstrupholm.

Der blev fremtryllet tapas fra hallens egen Café Tæt På, og der var tillige dækket hyggeligt op i halvdelen af hallen, hvor der også blev nydt kage og kaffe. Alt i alt mere end godt gået.

Godt 100 mennesker havde fundet vej til Bording Hallen og heraf var langt de fleste idrætsudøvere, der skulle modtage et kommunalt skulderklap for en idrætspræstation, der rækker ud over det lokale. Dem var der færre af i år, idet mange turneringer har været lukket ned på grund af pandemien.

Hertil blev Midtjysk Dance Academy kåret som årets forening, mens Alf Steen Jessen blev årets ildsjæl. Han kommer fra Ikast Ny Gymnastikforening af 12. marts 2018. Prisen som årets ungleder gik til Natalie Lauridsen fra Brande Taekwondo Klub. Men mens der var lidt færre hæderspriser, så var der til gengæld en helt ny, der forhåbentlig kun bliver overrakt denne ene gang.

Det var covid-19 Prisen, der blev tildelt Emil Hammer fra Ikast og Omegns Motorklub.

Ud over lækker tapas blev aftenen krydret med et par indslag.

Ni letbenede piger i alderen 9-17 viste et lettere måbende publikum, hvad man kan med et sjippetov, hvis man ellers har den fornødne grad af adræthed, og kort efter Rope Skipping fra Højderyggens Gymnastikforening fulgte så opvisning af en af aftenens store prismodtagere - Midtjysk Dance Academy - der fremførte smægtende dans fra nogle af de yngste dansere til topprofessionel opvisning.

Rope Skipping af en af aftenens underholdende indslag.
Midtjysk Dance Academy blev kåret som årets forening.