Bixen med speciale i hår

Medarbejderne i Hårbixen i Ikast har styr på lokkerne

Udgivet:21. januar 2023, 15.00

Læsetid:1 minut

Youssef Manaki har sat sig i stolen med de to frisører Anna Jussczak og Samia Darwish, der er klar til at hjælpe med håret. Foto: Laila Kempel

Laila Kempel
Journalist| lak@ikastavis.dk

2 måneder siden

IKAST Hår kan fjernes, farves, permanentes og klippes.

Det ved de godt hos Hårbixen på Østergade i Ikast, hvor medarbejderne på hvert sit felt har sin ekspertise, som kunderne kan drage nytte af.

Indehaver Youssef Mannaki har i otte år drevet frisørsaloner syv forskellige steder i det jyske, og i Ikast har han haft salonen i fem år.

- Vi har ingen tidsbestilling, og det oplever vi som en stor succes. Mange af vores kunder har ikke tid til at vente en uge, hvis de har besluttet, at håret skal ordnes, siger Youssef Manaki, der selv forsøger at være i »bixen« i Ikast et par gange om ugen.

- Vi er altid flere på job, så folk ikke skal vente for længe, forklarer han og understreger, at der er plads til hele familien.

- Om man er ung, barn eller gammel, så kan vi hjælpe med at få ordnet håret. Alle medarbejdere har den fire-årige frisøruddannelse og ved, hvad det handler om, fortsætter Youssef Manaki, der også har en målsætning om, at der i hver salon er en frisørelev.

I Ikast hedder han Aslan Ali.

De øvrige medarbejdere i den lokale salon hedder Anna Jussczak og Samia Darwish.

Sidstnævnte har blandt andet specialiseret sig i at bruge en mellemøstlig hårfjernings-metode, hvor hun bruger almindelig sytråd, som hun nænsomt kører hen over ansigtet og på næsten magisk vis fjerner de uønskede hårstrå.

Youssef Manaki har også en salon i Hammerum og vil i forbindelse med fødselsdagen køre en række gode tilbud begge steder.

Samia Darwish har uddannet sig i en speciel mellemøstlig metode til at fjerne hår og demonstrerer det her på chefen Youssef Manaki. Foto: Laila Kempel