Venner kom og se masser af kvinder og nyheder

Helge Stolberg Madsen bedre kendt som BamseMadsen var den muskalske overraskelse til årets Ladies Night

Udgivet:23. september 2022, 10.06

Læsetid:3 minutter

Der var lækker mad i lange baner, da 200 kvinder var samlet til Ladies Night. Foto: Henrik Ole Jensen

Laila Kempel
Journalist| lak@ikastavis.dk

IKAST Venner kom og se ... det kan faktisk lade sig gøre at holde en hyggelig fest en helt almindelig torsdag aften.

200 kvinder var i sidste uge samlet på Hotel Medi i Ikast. Og de gik ikke rundt med numsen bar. De lokale butikker havde nemlig sørget for, at deltagerne på fornemste vis kom på den grønne gren, eller skulle man måske sige grønne bølge af efterårets mange nyheder, der allerede torsdag aften var klar til at skifte ejer. Fra butikslokaler til private garderober

Ved et modeshow med flere lokale modeller blev kvinderne præsenteret for både kjoler, skjorter, bluser, sweatre, bukser, sko, tasker og andet tillbehør til efteråret.

Grøn er det nye sort

Og vil man være sikker på at få den rigtige farve i garderoben, så afslørede aftenens mange præsentationer, at det er farven grøn i alle muligheder farver og faconer, der kan anbefales at satse på.

Vores Ikast kan igen skrive en succes i deres kalender efter en god aften, der for første gang var rykket ind i hotellets store festsal, hvor veninder, pigeklubber, kolleger, firmature og pensionister fyldte lokalet til sidste plads.

Tidligere har der været dækket op midt i Strøgcentret, hvilket nye brandregler spænder ben for.

Men det nye koncept virkede nu også ganske upåklageligt. Med nystrøgne hvide stofservietter, der pænt var foldet ved hver couvert, var der kræset for kvinderne, der også fik serveret en flot tallerken med både laksetartar, lun torsk, cæsarsalat, kalvefilet med tuncreme, minislider og æblekage. Dertil blev der serveret tre forskellige vine i hver sin farve; rød, hvid og rosé.

Men på indgangsbilletten var der også både præmier, goodiebags og gode tilbud, der ventede i de aften-åbnede butikker.

BamseMadsen

Inden de mange kvinder blev lukket ud i Strøgcentret, så kunne de få lov at lytte og synge med på kendte og elskede sange.

Selvom han både lignede og lød som Flemming Bamse Jørgensen, så var det kun en klon - en næsten tro kopi af den afdøde sanger, der gik på scenen og spillede både sangen om »Kongens have«, hende, der trisser rundt på Vimmersvej med numsen bar og Venner, der bør komme og se med.

Helge Stolberg Madsen er egentlig campingpladsejer i Egtved, men har i øjeblikket mere end travlt med at tage rundt og spille den musik, som de fleste danskere kan synge med på. I forbindelse med den aktulle film om den afdøde sanger Flemming Bamse Jørgensen er sangene igen blevet populære.

- Jeg hørte herude bagved, at I formentlig har fået lige tilpas med rødvin, til at I også kan synge lidt med, sagde BamseMadsen, der underholdt den kvindelige forsamling en halv times tid.

De kom blandt andet med på en tur ad »Køge Landevej« men det var nu turen over det regnfulde torv, der trak i de 200 deltagere, der ventede på at komme ind i Strøgcentret, hvor både goodiebags, præmier og ikke at forglemme de gode tilbud var afslutningen på en vellykket aften.

Der var fyldt godt og grundigt op til sidste plads på Hotel Medi til årets Ladies Night. Foto: Henrik Ole Jensen
Efter middagen blev der præsenteret tøj fra de lokale butikker ved et modeshow med lokale modeller. Foto: Henrik Ole Jensen