Slagteren, der blev vicevært

Torben Jarl Jørgensen fejrer 1. oktober 25 års jubilæum som vicevært hos Bomidtvest

25. september 2020, 04.15

Torben Jarl Jørgensen Foto: Privat

JUBILÆUM Vicevært Torben Jarl Jørgensen fejrer 1. oktober 2020 sit 25-års jubilæum hos boligselskabet Bomidtvest i Ikast.

Torben Jarl Jørgensen er oprindelig uddannet slagter og blev ansat som vicevært i Ikast, i det, der tidligere hed Sønderparken. Området som har gennemgået en stor renoveringen kaldes nu i boligselskabet for Østbyen. Renoveringen har Torben Jarl Jørgensen var været en stor del af ligesom han har været med hele vejen fra det lille Ikast Boligselskab med cirka 800 lejemål, til nu et stort og veldrevet selskab med 3500 lejemål under navnet Bomidtvest.

Torben Jarl Jørgensen er en pligtopfyldende og loyal medarbejder, der har orden i tingene. Han har stort kendskab til sine boliger og ikke mindst beboerne. Han er utrolig vellidt blandt samarbejdspartnere, beboerne og ikke mindst blandt sine kollegaer.

Privat bor Torben Jarl Jørgensen i Ikast med sin kone Helle. Deres voksne sønner er flyttet hjemmefra. I fritiden har jubilaren i mange år været en del af FCM fodbold og bruger gerne tid på gåture og med familien.

Torben Jarl Jørgensen fejrer sit jubilæum i private rammer.