Fire gange hole in one

Udgivet:15. marts 2023, 20.00

Læsetid:1 minut

Fra venstre ses baneejer Jens Poulsen, collegeleder Karsten Werge, formand i Ikast Golf Club John Kristensen og ISI-direktør Torben Østergaard. Firkløveret præsenterer i denne uge de nye forbedringer på Tullamore-banerne, som inden længe er helt klar til brug. Foto: Henrik Ole Jensen

GOLF ISI Idrætsskolerne og Ikast Golf Club har indgået en samarbejdsaftale om golfbanen Tullamore. Her er målet at skabe Danmarks bedste golffaciliteter. Inden længe er banen samt forbedringerne klar til brug, og de skal løfte Ikast op som en af landets mest attraktive golfbyer. Projektet er en del af Sports Campus Ikast-Brande, hvor bredde, elite, uddannelse og talentudvikling bindes sammen.

ISI-direktør og bestyrelsesformand i Sportscampus Ikast-Brande, Torben Østergaard siger om projektet:

- I forvejen er Ikast privilegeret ved to golfbaner og Jyllands største Indoor Golf Center. Nu opgraderes Tullamore markant med en baneomlægning, en ny overdækket driving range, nye indspilsgreens og et short-game område, moderne udstyr, nye lokaler og rammer. Det hele bliver til glæde for ISI og Colleges 50 golf-talenter, ISI’s 500 sommer-golfkursister og de lokale medlemmer af Ikast Golf Club, siger Torben Østergaard.

Jens Poulsen er stolt af samarbejdet og kalder investeringen i de forbedrede faciliteter for en sejr til hele byen.

- Nu ønsker vi at understøtte talentudviklingen inden for golfsporten yderligere. Helt konkret bliver det med vores overdækkede udslagshus, som står færdig lige om lidt samt nogle nyudviklede golfhuller. Samtidig har vi investeret i automatiske bold-opsamlere og robotteknologi på hele baneanlægget for at følge den grønne linje, siger Jens Poulsen.