Fonnesbæk serverer Luther gode sager

23. august 2017, 10.47

Søndag 27. august er der friluftsgudstjeneste samt en lang række aktiviteter ved Fonnesbæk kirke. Privatfoto

Ikast For andet år i træk udvider Fonnesbæk Kirke den traditionsrige friluftsgudtjeneste med en kirkedag med masser af aktiviteter for alle aldre. Det sker søndag 27. august.

For at markere Luther og reformationsjubilæet vil kirkedagen i år gå under navnet »Springe højt af glæde«, som nogen nok vil genkende fra Luthers salme »Nu fryde sig hver kristen mand«.

Den salme vil også blive sunget under friluftsgudstjenesten, som bliver en familiegudstjeneste med dramastykker, sang ved kirkekoret og prædiken ved den nyansatte præst Bodil Nørager.

Udover gudstjenesten vil man også tage del i en af de mange aktiviteter. Her vil være kirkebålsbrunch, et Lutherløb, en hoppekirke og comedyshowet »Luthers Spindoktor« med Jakob Svendsen fra Zulu Comedy og hans bror, der er teolog. Kirkedagen slutter af med Luther Lagkage - en lagkagebagedyst, hvor præmien for bedste lagkage er et gavekort til en kagemand hos Vestbyens Bageri.

Konkurrencen kræver dog tilmelding inden dagen. Skulle man ikke have lyst til at bage selv, vil der også være mulighed for at være smagsdommer og dermed være med til at kåre vinderen.