Bank bakker op om Bakkehuset

Andelskassen Ikast kom forbi Bakkehuset og overførte 19.000 kroner på Mobilepay

12. juni 2021, 04.11

Centerdirektør Ann Merete Kongensgaard (th) mødte op i Bakkehuset, mens der var bestyrelsesmøde, og gav støtten på 19.000 kroner til spillestedsleder Mette Petrea. Foto: Privatfoto

KULTUR - Bakkehuset er jo næsten vores nabo og er som musik- og kulturhus et vigtigt samlingssted for byen.

Sådan sagde centerdirektør i Andelskassen Ikast, Ann Merete Kongensgaard, da hun dukkede op i kulturhuset, mens bestyrelsen havde sit månedlige møde.

Med sig havde hun en Mobilepay overførsel på 19.000 kroner, som udløste stor glæde hos såvel bestyrelse som spillestedsleder Mette Petrea.

- Covid-19 har været hård ved stedet grundet mange aflysninger. Nu er man i gang igen, og vi vil gerne bakke op om stedets drift og de mange frivilliges indsatser, da det ikke mindst er disse lokale ildsjæle, der er med til at bevare og drive udviklingen af Bakkehuset – både hvad angår det sociale liv og fællesskabet - og det er til gavn for hele, siger Ann Merete Kongensgaard.

- Andelskassen har rødder i det lokale, og vi sætter en ære i at være en aktiv del af lokalområdet på flere måder, uddyber hun.

Banken tilbyder blandt andet attraktive lån til kunderne, kaldet lokallån. Lokallånspuljen er et initiativ, hvor Andelskassen lægger 1.000 kroner i en pulje, hver gang en kunde optager et såkaldt Lokallån til for eksempel bolig eller bil. Én gang om året bliver puljemidlerne uddelt til gode, værdiskabende formål i samtlige af Andelskassens lokalområder.

- På den måde kan Andelskassen være med til at give en del af fortjenesten på lånet tilbage til lokalsamfundet, siger Ann Merete Kongensgaard.

Gaven er modtaget med kyshånd. I det hele taget har Bakkehuset haft medvind på cykelstien, når det handler om lokal opbakning.

- Man kunne i en krisetid med nedlukninger frygte, at sponsor-engagementet holdt sig på lavt blus. Men vi har tværtimod oplevet en massiv støtte og opbakning fra vores sponsorer. Der er både givet mere og kommet flere til - og det er vi utroligt glade for og beæret over, siger formanden for Bakkehusets bestyrelse, Steen Hebsgaard.

Læs også
Hus gennemrodet: Indbrud på Bangsvej