Blokfløjtemusik for sjælen

Koncert i Faurholt Kirke med Clara Guldberg Ravn

Udgivet:13. juli 2020, 10.30

Læsetid:1 minut

MUSIK Igen i år er Faurholt, Fonnesbæk og Ikast kirker gået sammen om en række sommerkoncerter med gratis entré. Den første i rækken finder sted i Faurholt kirke torsdag16. juli, hvor der er blokfløjtemusik for sjælen under overskriften ”Og evigheden inden for en time”. Blokfløjtenisten Clara Guldberg Ravn tog i 2018 sin diplomeksamen fra Kungl. Musikhögskolan i Stockholm, hvor hun studerede ved professor Dan Laurin.

Clara Guldberg Ravn har modtaget legater fra både Danmark og Sverige, for eksempel Jacob Gades Talentpris 2008 og Kungl. Musikaliska Akademiens nationella stipendium. Hun vandt desuden tidlig musik-konkurrencen EAR-ly i 2018 for instrumentalister og sangere fra Norden og Baltikum.

Nu freelancer hun som solist og kammermusiker og til oktober udgives hende debutalbum på det tyske pladeselskab, Arcantus. I sit soloprogram, der indeholder musik fra middelalderen, barokken og i dag, ønsker Clara at sætte et præg på sjælen eller blot på stunden tilbragt sammen og indbyder lytteren til musikkens elegante og flygtige verden.