Læserbrev: Stem lokalt, det betaler sig

Udgivet:11. november 2021, 11.18

Læsetid:2 minutter

Annie Bech Nielsen. Foto: Martin Ballund

Annie Bech Nielsen. Firhuse 6 Bording

DEBAT Hvor er vi heldige i Bording-Engesvang området, hvad angår gode Venstrekandidater til kommunalvalget. Og måske også en smule stolte i bestyrelsen for Bording-Engesvang Venstrevælgerforening. Hele fire gode og kompetente kandidater har vi fostret i vores forening.

Det er vigtigt at stemme lokalt 16. november. Vigtigt for din by og dit område. Med borgmester Ib Lauritsen i spidsen. Han har de sidste fire år bevist, at han er den rigtige mand ved roret, og han er hele kommunens mand. Det har været ham meget magtpåliggende at skaffe gode og egnede kandidater fra alle egne af kommunen, så alle har mulighed for at blive repræsenteret, hvis du stemmer lokalt.

Henrik Engedahl, alias »mr. ved alt om Bording«, er om nogen sit områdes mand på rådhuset. Han er med, hvor det sker i Bording og har virkelig fingeren på pulsen, samtidig med at han er en dreven herre allerede udi byrådsarbejdet med stor indsigt i sit formandsområde Teknik og Miljø.

Thomas Østergaard, den herlige knægt (og det er der altså mange andre end hans mor, der mener!). Han er virkelig ungdommens stemme til byrådet. Behagelig ung mand, der brænder for byrådsarbejdet. Altid møder han forberedt til bestyrelsesmøder og fortæller med entusiasme om de områder, han beskæftiger sig med i byrådet, og som han virkelig brænder for. Børn og unge er virkelig Thomas Østergaards kerneområder, og han har de seneste fire år fået stor indsigt i de forskellige områder. Han kan virkelig blive de unges stemme, hvis I vil.

Og som ny kandidat har vi dejlige Katri Berg. Den smilende og glade pige med den finskklingende accent, som har taget os alle med storm. En god hustru, mor, kollega og lærer, med hjertet på rette sted. En dygtig maler, lokal ildsjæl og en pige, der brænder for at gøre en indsats i byrådet. Engesvang kan virkelig være heldig med, at Katri stiller op og kan repræsentere området i byrådet. Katri har det sidste år knoklet for at sætte sig ind i, hvad byrådsarbejde er, hun har deltaget i utallige kurser og informationsmøder og med sit smilende væsen, hvor især kan nævnes ærlighed, kan hun kun blive en værdig stemmesluger. Husk at stemme og husk at stemme lokalt. Godt valg til os alle.