De fortolker The Doors

Bandet, The Doors Legacy, lægger vejen forbi Bakkehuset

Udgivet:20. februar 2023, 10.00

Læsetid:1 minut

The Doors Legacy er et kommende navn på det lokale spillested Bakkehuset i Ikast. Foto: PR

7 måneder siden

IKAST The Doors Legacy – af mange udnævnt som The Only Real Tribute to The Doors – lægger igen vejen forbi Danmark – og dét med et live-album under armen.

Bandet, der kan opleves i Bakkehuset 16. marts, hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors’ musikalske katalog i en koncert-oplevelse – et absolut must for alle, der ønsker at opdage og opleve en unik genskabelse af 60’er legendernes musik.

Efter flere udsolgte turnéer er The Doors Legacy i den grad brudt igennem lydmuren som officielle fakkelbærere og de ypperste fortolkere af The Doors’ musikalske skattekiste – og det endda med anerkendelse og velsignelse fra det amerikanske ophav.

Og det er da også et regulært A-hold af musikere fra den danske og californiske musik-scene, der er gået sammen om at hylde ét af de mest ikoniske orkestre nogensinde og succesen har været til at få øje på – ikke mindst da The Doors’ oprindelige og legendariske studie-bassist Jerry Scheff medvirkede på turnéen i 2019. Han har kaldt bandets musik den bedste fortolknjng, han nogensinde har hørt.

Den legendariske bassist har gennem sin helt ekstraordinære medvirken og anerkendelse været et trin på vejen til fortolkningens ultimative ridderslag – officielle rettigheder til at udgive versioner af The Doors’ oprindelige numre…

Og som et lokalt kolorit, spiller en lokalkendt musiker med i bandet. Det er Alex Olesen, der i øvrigt er bror til Stephan Olesen, som sidder i Bakkehusets bestyrelse.