Bording Løbeklub løber Multi-Stien i gang

Udgivet:17. marts 2018, 07.54

Læsetid:1 minut

Der var mange hjælpere til spis-sammen i forsamlingshuset i Bording Foto: privat

5 år siden

TILSKUD Spis sammen-arrangement i Forsamlingshuset i Bording, Multisti-projekt i Bording Kirkeby og Generalforsamling i Bording løbeklub. Hvad har det med hinanden at gøre, kan man spørge sig selv?

I februar var Bording Løbeklub tovholdere på Spis-sammen i Bording Forsamlingshus, hvor der var fulde huse og god stemning.

Bording Løbeklub havde på forhånd besluttet, at overskuddet fra denne aften skulle gå til det nye Multisti-projekt, der har som ambition at lave en kommunal/privat sti mellem Bording og Bording Kirkeby. En sti der vil sikre bedre trafiksikkerhed for bløde trafikanter mellem de to byer og som alle løbere i området også ville kunne få stor glæde af.

Kaj Bach Pedersen kom og fortalte om projektet. Og Grete "Pind", der havde lavet bordpynt til dagen, satte det hele til salg og pengene fra dette gik også til det gode og spændende projekt.

Under Bording Løbeklubs generalforsamling kunne foreningen således overrække Bording Multisti-projekts formand Martin Skøtt en check på 4760 kr. Derudover kom et beløb på 1880 kr. for borddekorationerne.

Der var mange, der gav en ekstra hånd med til fællesspisningen, der var mange gæster og mange der støttede ekstra op om den gode sag. I fællesskab går det hele bare lidt bedre!

Det var adskillige tusinde kroner i økonomisk tilskud til den nye multisti mellem Bording og Bording Kirkeby. Her ses formanden Martin Skøtt som den glade modtager af pengene Foto: Privat
Det var stor opbakning, da Bording Løbeklub stod for serveringen i Bording Foto: Privat
Det blev kræset for deltagerne ved den månedlige spis-sammen aften i Bording Foto: Privat