Drejer nøglen om: Mode- og livsstilsbutikken LâLâ lukker

Indehaverne oplever, at det er blevet for hårdt at konkurrere mod webbutikker

Udgivet:09. november 2022, 12.00

Læsetid:2 minutter

- Vi kommer til at savne det helt vildt. Butikken er vores hjertebarn, og vi vil gerne sige tak til alle, som vi har været i kontakt med gennem årene, siger de to indehavere. Foto: Privatfoto

IKAST Isidste uge mødte kunderne i Ikast en lukket dør, hvis de besøgte mode- og brugskunstbutikken LâLâ i Ikast. Butikken holdt nemlig lukket for at pynte butikken flot op til jul.

Men i starten af det nye år bliver det permanent, at døren er låst, for butikkens indehavere har nemlig bestemt sig for at dreje nøglen om.

- Det har bestemt ikke været en nem beslutning, siger Louise Philipsen, som sammen med Anette Ternholt åbnede butikken for præcis otte år siden.

- Vi har været rigtig glade for LâLâ og har haft mange dejlige kunder fra lokalområdet og fra både Sunds, Viborg og Silkeborg, men vi oplever desværre, at det er blevet alt for krævende at kæmpe med webbutikkerne, fortæller hun.

Butikken er vores hjertebarn

De to indehaveres passion er at drive en fysisk butik, hvor folk går hjem med en dejlig gave eller et lækkert, nyt sæt tøj, men det er ikke længere nok.

- Vores job er blevet ekstremt tidskrævende, fordi det ikke bare handler om at sørge for god betjening i en flot butik. Det er nødvendigt at være tilgængelig 24/7, fordi folk forventer, at vi svarer dem på Instagram, TikTok og de andre sociale medier. Vi har simpelthen ikke flere timer i døgnet, siger Louise Philipsen.

Både hun og Anette Ternholt er kede af beslutningen, men de oplever, at det er det rigtige at gøre.

- Vi kommer til at savne det helt vildt. Butikken er vores hjertebarn, og vi vil gerne sige tak til alle, som vi har været i kontakt med gennem årene.

Den sidste åbningsdag er ikke endeligt fastlagt endnu, og indehaverne sørger for, at butikken fortsat er pæn og indbydende de kommende måneder, hvor kunderne kan komme forbi og gøre en ekstra god handel.