Kræver to point inden julepausen

I aften spiller Herning-Ikast årets sidste ligakamp - modstanderen er Skanderborg

18. november 2020, 08.52

Helene Fauske og Herning-Ikast Håndbold er værter i aften, hvor bundholdet Skanderborg besøger IBF Arena i Ikast. Foto: Tom Laursen

HÅNDBOLD Der er tale om årets sidste kamp i Bambusa Kvindeligaen, når Herning-Ikast Håndbold og Skanderborg Håndbold i aften går i duel i IBF Arena.

Efter matchen i Ikast går klubberne på juleferie frem til januar - og for HIH’s vedkommende skal det ske med yderligere to point til tabellen.

Det fastslår cheftræner Kasper Christensen.

- Der skal en sejr og to point på tavlen. Det skal der slet ikke herske tvivl om, siger han inden onsdagsdysten mellem rækkens nummer seks og 12.

Sejr giver ekstra energi

Inden 13. spillerunde har Herning-Ikast hentet 12 point - det dobbelte af pointhøsten hos gæsterne fra Skanderborg.

- For os handler det om at bygge videre fra vores seneste sejr i Horsens. Men vi har respekt for Skanderborg, som er inde i en god stime, siger Kasper Christensen med henvisning til østjydernes seneste to kampe, hvor det er blevet til fuld gevinst mod Horsens HE og Randers HK.

Træneren forventer dog, at sidste uges sejr i Horsens har givet fornyet optimisme i HIH-truppen. Da var der tale om den første sejr i syv ligakampe.

- Sejren var helt sikkert tiltrængt - den var en lettelse. Jeg håber og tror på, at spillerne kommer ud med ekstra energi mod Skanderborg, siger han og tilføjer:

- Vi skal give den fuld gas, og hvis vi viser vores sande niveau, er det også en kamp, vi kommer til at vinde. Men vi må ikke tro, at det bliver en let opgave. Eller en kamp, der allerede er afgjort ved pausen, advarer Kasper Christensen.

Der er kampstart i IBF Arena i aften klokken 18.00.