Mads Langer havde sommerfugle i maven til Boxen-fest

Sangeren skulle levere sin nye single. Og så skal han giftes og kan slå hårdt med en ketsjer

Udgivet:05. januar 2019, 21.37

Læsetid:1 minut

Mads Langer skulle spille til showet. Foto: Tom Laursen

Kim Stoltenberg Hansen
Journalist| ksh@herningfolkeblad.dk

Sport Den røde løber ved Sport 2018 var ikke kun for sportsstjerner, ministre og kronprinser. Sangeren Mads Langer kiggede også forbi, da det er ham, der skal levere den musikalske underholdning til showet i Boxen. Og han var nervøs.

- Der er masser af sommerfugle i maven. Det er jo en helt ny single, jeg skal spille. Men det er fint nok med sommerfugle, der er med til at holde det hele skarpt, sagde sangeren, der - udover sin egne minutter på scenen- så frem til et andet øjeblik undervejs.

- Jeg synes, at det bliver spændende at se, hvem der bliver kåret som nyt medlem i Hall of Fame, sagde sangeren, der også så frem til flere ting i 2019.

Her har han nemlig fået en international pladekontrakt, så han skal jagte succes i udlandet - og så skal han giftes.

- Det bliver til sommer. Det er ikke en præcis dato endnu, sagde sangeren, der fortalte, at han faktisk havde forsøgt sig i flere sportsgrene.

- Som lille var det fodbold og badminton - og det var nok fodboldlandsholdet, jeg drømte om. Nu er det mere al mulig slags ketsjersport, jeg dyrker: Badminton, squash og tennis, sagde sangeren.

Læs også på herningfolkeblad.dk
<span>Fotos:</span> Kronprins, ministre, sportsstjerner og kendisser i Boxen til sportsgalla <span>Fotos:</span> Kronprins, ministre, sportsstjerner og kendisser i Boxen til sportsgalla
Læs også på herningfolkeblad.dk:
Fotos: Kronprins, ministre, sportsstjerner og kendisser i Boxen til sportsgalla