Mange indbrud i pinsen: Syv steder i Ikast-Brande Kommune var tyvene forbi

Udgivet:07. juni 2022, 09.11

Læsetid:1 minut

Foto: Martin Ballund

IKAST/BRANDE/EJSTRUPHOLM Politiet fik i løbet af pinsen en del henvendelser om indbrud forskellige steder i Ikast-Brande Kommune. Her følger et overblik:

Ikast

Natten til mandag klokken 01.01 skete et indbrud i Svaneparken. Her blev en rude knust. Det er uvist, om noget blev stjålet, men skuffer og skabe blev gennemrodet.

En villa på Jacob Gades Vej havde indbrud på et tidspunkt mellem fredag og mandag. Her var et vindue opbrudt, og penge og smykker var stjålet.

Andetsteds, på Leonora Christinas Vej, brød tyve ligeledes ind i et soveværelse i en villa mellem lørdag og mandag. Politiet har ikke overblik over, hvad der her blev stjålet.

Endelig fandt et indbrud sted på Carl Nielsens Vej mellem fredag og mandag. Tyvene kom ind via soveværelset, men færdedes i hele huset. Her blev to guldkæder taget.

Brande

På Ørbækvej blev et vindue til et soveværelse i en villa brudt op mellem fredag og mandag. Det er uvist, hvad der her mangler.

Ejstrupholm

Heller ikke Ejstrupholm gik fri i pinsen. Et indbrud fandt sted i en villa på Bøgevej natten til lørdag. Her blev en rude knust, men intet er meldt stjålet. Et andet sted, på Poppelvej, blev en terassedør underboret mellem torsdag og mandag, hvorefter gerningsmændene gennemrodede alt. Det er også ukendt, hvad der blev stjålet fra denne adresse.