Ny herretøjsforretning: Hr. Ravn vil skabe liv og nærvær i Strøgcentret

1. marts åbner endnu en butik i Strøgcentret, når Hr. Ravn slår dørene op. Det er indehaver Jesper Ravn, som sælger herretøj, og han glæder sig til at blive en del af Strøgcentret

22. januar 2021, 04.56

Weekenderne bliver brugt på at gøre Hr. Ravn klar til åbningen. Planen er, at det sker 1. marts. Foto: Flemming Hansen

IKAST - Jeg tror meget på, at de fysiske butikker har en fremtid.

Sådan lyder det fra Jesper Ravn. Han er en vaskeøgte Ikast-dreng, og kærligheden til byen kommer til udtryk, når han 1. marts åbner sin egen herretøjsbutik, Hr. Ravn.

Han er ikke bange for at åbne ny butik midt i en krisetid med massive restriktioner og nedlukninger.

- Egentlig kan resultatet af nedlukningen komme til udtryk på en ny måde, for jeg tror, at folk har et behov for at komme ud efter krisen. For at komme ud blandt hinanden og for at komme ud fysisk, hvor man mærker den gode betjening, siger Jesper ravn.

Udlært i Ikast

Netop den gode service er en af Jesper Ravns store kæpheste. Selv er han udlært i 2001 hos Tøjeksperten Nielsen Tøj og blev sidenhen førstemand. Senest har han arbejdet som key acount manager for Reklametryk i Sunds.

- Jeg har i noget tid gået med drømmen om at åbne en herretøjsbutik, så da Ikast Bymidte henvendte sig og nævnte det her lokale, var jeg egentlig ikke i tvivl, siger Jesper Ravn, mens han viser rundt i sin kommende forretning, som tidligere husede Busack.

- Vi bruger weekenderne til at sætte i stand og gøre klar, og heldigvis får vi god hjælp, fortæller Jesper Ravn og kigger med et lille grin over på sin far, som er i fuld gang med en sav.

Min egen butik

Jesper Ravn understreger, at han bliver et supplement til det øvrige handelsliv i Strøgcentret og ikke en konkurrent.

- Det bliver jo for det første min egen butik. Jeg er ikke med i en kæde, så jeg kan selv præge det. Men hvis du Mr. John som et eksempel på byens nuværende herretøjsbutik, så bliver jeg ikke en konkurrent. Jeg forhandler nogle andre mærker, og vi skal supplere hinanden, så vi sammen kan skabe liv og nærvær i Strøgcentret, siger Jesper Ravn.

Det er planen, at han skal have endnu en ansat, og i de kommende uger krydser han fingre for, at verden vender tilbage til noget, vi kender, så handelslivet kan komme godt i gang igen.