Læserbrev: Lokalplan 367 Engesvang

Udgivet:06. juni 2021, 19.25

Læsetid:2 minutter

Joan Højlund. Foto: Privatfoto

Af Joan Højlund Byrådskandidat for Socialdemokratiet i Engesvang

2 år siden

LÆSERBREV I forbindelse med at lokalplanen blev sendt i høring er der indkommet en del høringssvar.

Disse skal behandles på Teknik og Miljø udvalgets møde i juni 2021.

I de fleste af høringssvarene er der ytret ønske om, at udkørslen bliver lavet om fra Kragelundvej til Gl. Kongevej.

Ved at vejadgangen flyttes til Gl. Kongevej, vil det være nødvendigt, at stamvejen de første 75-100 meter rammer vinkelret på Gl. Kongevej. Oplyses det i indstillingen fra forvaltningen. Det er ikke noget problem, vejadgangen vil skabe et bedre overblik og en bedre udkørsel, når udkørslen kommer til Gl. Kongevej. Der er betydelige bedre oversigtsforhold en der er til Kragelundvej.

Udkørslen til Kraglundvej, kommer til at være meget tæt på et sving til den ene side og en lille bakke til den anden side. Oversigtsforholdene er meget ringe på det stykke af Kragelundvej.

Husk nu at udsigtsmulighederne skal være gode og trygge, og det vil de ikke være ved, at udkørslen bliver til Kragelundvej.

Så politikere i Teknik og Miljø udvalget, nu er det, at I skal bruge jeres sunde fornuft og sikre, at oversigtsforholdene bliver optimale ved den nye udstykning og sikre, at borgerne i Engesvang kan færdes trygt og sikkert.

Tegningen er på et stadie, hvor der er mulighed for at ændre vejen og lave grundene større. Endnu ønske fra borgere i Engesvang.

Højden på boliger i område et, er der fremkommet flere indsigelser på, at den kun må være 6,5 meter på hele området. Dette vil skabe en harmoni i området, og der er mulighed for bedre salg af grunde. Hvis forvaltningen kan indstille, at det kun er boliger i første række som kun må være 6.5 meter, så kan det også lade sig gøre på hele området.

Politikere husk nu, at i er valgt af borgere til at opfylde borgernes ønsker og behov så vidt det er muligt. I dette tilfælde er det muligt. Husk nu dette.