Ny salon med dobbelt så meget plads: Frisør Elen flytter i nye lokaler

1. september siger Frisør Elen farvel til de gamle lokaler på Strøget 3 i Ikast og slår dørene op til en større og nyindrettet salon på Strøget 20

26. august 2021, 04.33

1. september slår frisør Faisal Suleiman Mastro dørene op til en nyindrettet salon på Strøget 20 i Ikast, hvor der bliver dobbelt så meget plads som i de nuværende rammer på Strøget 3. Foto: Jørn Deleuran

FLYTNING Fra tidlig morgen til sen aften knokler 37-årige Faisal Suleiman Mastro i denne tid løs ved to adresser i Strøgcentret.

I dagtimerne svinger han saksen i Frisør Elen på Strøget 3 ved siden af Handelsbanken, og efter fyraften går han hen til nummer 20 ved siden af Skoringen og arbejder videre på at renovere og indrette, så salonen 1. september kan flytte i nye rammer.

- Vi synes, det er bedre lokaler og ligger et bedre sted, siger han.

Opkaldt efter datter

Faisal Suleiman Mastro overtog salonen på Strøget 3 for cirka to år siden.

- Tidligere hed den Salon Max, men da jeg overtog, ændrede jeg navnet til Frisør Elen. Min datters navn er Elen. Hun er seks år og lige begyndt i 0. klasse. Hun er ret stolt over, at salonen er opkaldt efter hende, siger den lige så stolte far og fortsætter:

- Jeg bor i Hammel, hvor jeg har haft en frisørsalon i otte år. Den har jeg også omdøbt til at hedde Frisør Elen. Jeg har en kollega, som bor i Ikast og som primært passer salonen her. Men jeg kommer også ofte og hjælper til.

Meget mere plads

De nye lokaler på Strøget 20 er cirka dobbelt så store som lokalerne i nummer 3.

- Det bliver dejligt at få mere plads, siger Faisal Suleiman Mastro.

På første sal bliver personalerum og wc, mens hele stueetagen indrettes som salon.

- Vi skal have et stort spejl op på hele den ene væg, og så skal der være tre frisørstole foran. Lige nu har vi faktisk fire stole i salonen i nummer 3, men vi bruger ikke dem alle samtidig, så jeg vil hellere have færre stole med bedre plads til at bevæge sig omkring, siger Faisal Suleiman Mastro, som også er ved at få tilsluttet hårvaskestolen til afløbet, og derefter skal han i gang med at indrette en anden del af lokalet til et hyggeligt venteområde til kunderne.

Frisør Faisal Suleiman Mastro har lange arbejdsdage i denne tid. I dagtimerne skal kunderne passes i den eksisterende salon på Strøget 3, mens eftermiddags- og aftentimerne bruges til at istandsætte og indrette den nye salon længere oppe ad gaden. Foto: Jørn Deleuran