112

24-årig fremstilles efter knivoverfald

Naboen ville blot havde skuet lidt ned for musikken

16. oktober 2020, 07.22

Foto: Martin Ballund

BRANDE En 24-årig mand fra Brande vil i løbet af fredagen blive fremstillet i grundlovsforhør efter et voldeligt overfald med kniv natten til fredag.

Den dramatiske episode udspandt sig på P. Sabroes Allé i Brande, hvor den 24-årige havde gange i musikken.

Få minutter i klokken 2.00 mistede en 60-årig mand tålmodigheden og henvendte sig til den noget yngre nabo og bad ham dæmpe sig lidt.

Denne anmodning blev taget særdeles fortrydeligt op, og den 24-årige replicerede med at finde en kniv frem, som han stak naboen i den øvre del af hovedet med.

Politiet blev kontaktet, og der blev omgående sendt en politipatrulje til Brande.

Her var knivstikkeren imidlertid forsvundet, men klokken 2.18 stødte betjentene på en gruppe mænd, der gik rundt i byen.

Fire mænd på henholdsvis 19, 24, 26 og 27 år blev anholdt, idet man ikke var sikre på, hvem der havde ført kniven.

Det blev dog afklaret lidt senere, og de tre andre mænd blev løsladt, mens politiet opretholdt anholdelsen af den 24-årige.

Trods sin unge alder er den 24-årige i forvejen kendt for ikke at kunne tøjle sit temperament, og han har således tidligere modtaget fængselsdomme for vold.

Han vil i dagens løb blive fremstillet i grundlovsforhør, men krav om varetægtsfængsling, mens nattens voldssag efterforskes.

Den 60-årige blev efterfølgende behandlet for såret i hovedet, ligesom han også havde afværge-læsioner på hænderne. Knivstikket var ifølge politiet ikke livstruende.