Loppemarked med 70 stande og mange gæster: En søndag med masser af liv i byen

Den lokale forening Liv I Byen levede op til sit navn, da den søndag var vært for et velbesøgt marked i Strøgcentret

28. september 2021, 09.50

Der var mange muligheder for at gøre et godt køb, da Strøgcentret søndag dannede ramme om et loppemarked, som var arrangeret af foreningen Liv I Byen i samarbejde med Vores Ikast. Foto: Tom Laursen

MARKED Borgere i alle aldre strømmede søndag formiddag til loppemarked i Ikast Strøgcenter.

Her ventede 70 stande med gode loppetilbud, og kræmmerne kom både fra Ikast, Kjellerup, Sunds, Herning, Nørre Snede, Silkeborg og sågar Helsingør.

Hansens Pølsevogn var også mødt frem for at byde de mange mennesker på lidt at spise. Bag arrangementet stod den lokale forening Liv I Byen i samarbejde med Vores Ikast.

- Det har været længe ventet, sagde næstformand i foreningen Simon Vanggaard, da avisen mødte ham ved det officielle åbningstidspunkt klokken 10.

Et længe ventet marked

Liv I Byen blev skabt for at arrangere forskellige events i Ikast, og det nåede da også at blive til en del, før coronavirus satte alle folkerige begivenheder på pause.

- Vores seneste loppemarked fandt sted i weekenden, før hele Danmark blev nedlukket, så det er rigtig dejligt, at vi kan komme i gang igen, sagde Simon Vanggaard,

Bestyrelsen i Liv I Byen har gennem de seneste måneder modtaget mange opfordringer og forespørgsler på at sparke gang i aktiviteterne igen, men bestyrelsen ville gerne vente indtil, at alle forsamlingsrestriktioner var blevet ophævet.

- Det vil være så træls at planlægge en hel masse, for så bare at se det blive udskudt. Derfor har vi ventet indtil nu, forklarede Simon Vanggaard.

70 stande med alskens loppeguld bød sig til for de besøgende. Foto: Tom Laursen