FDF Bording inviterer: Marked og pattegris på søndag

Udgivet:31. maj 2023, 16.00

Læsetid:1 minut

- Vi håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi FDF-Huset på søndag. Dagen er en af de bærende aktiviteter, som er med til at sikre FDF-Bording en god økonomi, til glæde og gavn for mange unge, siger kredsleder Rasmus Birkkjær.FDF i Bording inviterer til marked og helstegt pattegris. Foto: Laila Kempel

4 måneder siden

BORDING På søndag 4. Juni inviterer FDF-Bording til deres årlige markedsdag ved og i FDF Huset i Bording.

Tidligere var denne dag kendt som loppemarked, men ligesom sidste år er dette ændret, oplyser kredsen i en pressemeddelelse

Det betyder at alle, som har lyst og mulighed, kan opstille en bod på pladsen ved FDF Huset og derfra sælge løs af alt, hvad hjertet begærer- og være en aktiv del af et rigtigt kræmmermarked.

For at reservere en plads skal man blot henvende sig til kredsleder Rasmus Birkkjær.

Dagen bliver fyldt med sjove aktiviteter, som FDF’erne er i fuld gang med at forberede og i øvrigt glæder sig til at kunne gennemføre.

Der er blandt andet mulighed for at vinde flotte præmier på »Tavlen«, ligesom der er salg af amerikansk lotteri.

Cafeteriet vil åbent for salg af forfriskninger og sidst, men ikke mindst, vil der omkring middag være mulighed for at få stillet sulten med noget lækkert fra den helstegte pattegris.

Den bliver sat i gang med at stege i løbet af natten, og er der mad færdig til servering ved middagstid.

Samtidig er der uddeling af årsmærker til de aktive FDF’ere.

I løbet af dagen vil der være offentlig udtrækning af vindernumre på lodsedler, som er blevet solgt i løbet af den seneste tid i Bording og omegn.