Vintercirkus i ferien: Cirkus Trapez til Ikast

Den står på cirkus i Sportscenter Ikast, når Cirkus Trapez i skolernes vinterferie byder indenfor

Udgivet:06. februar 2023, 15.55

Læsetid:1 minut

Vitnercirkus 2023 lægger vejen forbi Sportscenter Ikast, hvor hele familien får mulighed for at opleve finurligheder, tryl og klovne. Foto: Pr-Foto

1 måned siden

CIRKUS Vintercirkus 2023 kommer til Ikast onsdag 15. februar, og her har forestillingen har alt det, som kendetegner en god cirkusforestilling. Det skriver Cirkus Trapez, som står bag forestillingen, i en pressemeddelelse.

Holdet bag skriver videre:

- Vintercirkus 2023 byder på et flot og spændende program for hele familien, sammensat af Isabella Enoch, der står i spidsen for forestillingen og vil fungere som dagens sprechstallmeister. Den garvede cirkusprinsesse, der selv er vokset op i cirkusmanegen, har i mange år rejst verden tynd med sit solo-trapeznummer, lyder det i pressemeddelelsen.

Klovne-pusseløjerligheder

Isabella Enioch er ikke længere selv aktiv i manegen som artist, da hun har dedikeret sig til koreografi og sammensætning af forestillingen. Cirkuspublikummet bliver imidlertid ikke snydt for Isabella Enoch i manegen. Hun byder nemlig publikum velkommen og binder showet sammen.

- Den store erfaring og et helt liv i cirkusverdenen skinner tydeligt igennem i de forestillinger, som Isabella Enoch sætter sammen, og man fornemmer den passion, hun har for at skabe en forestilling, der emmer af charme og kvalitet.

- Der bliver selvfølgelig masser at grine af, når latterlige klovne laver pusseløjerligheder, sjov og ballade, skriver Cirkus Trapez om årets Vintercirkus.