International School Ikast-Brande skal have ny leder

Ricardo Passo stopper som leder af International School i Ikast

Udgivet:23. september 2019, 16.15

Læsetid:2 minutter

Skoleleder Ricardo Passo forlader sin stilling på International School Ikast-Brande. Foto: Tom Laursen

4 år siden

Ikast-Brande Efter syv år som leder af International School Ikast-Brande (ISIB) har Ricardo Passe meddelt, at han ønsker at prøve nye græsgange. Det skriver skolen i en pressemeddelelse.

- Det har været syv fantastiske år i Ikast, siger Ricardo Passo.

- Det har været gode år på ISIB og mødet med de mange dygtige lærere, bestyrelser og forældre og ikke mindst de mange vidunderlige børn vil for altid være en del af mig.

Skolen oplyser, at Ricardo Passo af personlige grunde ønsker at prøve noget nyt og ikke mindst at være tættere på sin partner Nikolaj, som bor i København.

- Det er belastende i længden at være så langt væk fra sin familie, siger Ricardo Passo.

- Men en del af mig vil altid blive i Ikast.

Stor udvikling

Ricardo Passo blev ansat på International School Ikast-Brande i 2013. Han overtog en skole med 60 elever, der holdt til i en villa på Kongevejen.

Sammen med den daværende formand Niels Laurits Thygesen, lykkedes det Ricardo Passo at skabe en blomstrende og velrenommeret skole. I løbet af det første år af sin ansættelse flyttede Ricardo Passo og ISIB ud på Bøgildvej 2 og senest har ISIB udvidet til lokaliteterne på Hjertet. I dag danner ISIB ramme om 210 elevers skolegang.

Formanden for International School Ikast-Brande, Kurt Møller Pedersen, er ked af Ricardo Passos beslutning.

- Det er med beklagelse, at skolen har modtaget Ricardo Passos opsigelse. Ricardo har været en fremragende leder, inspirerende og passioneret med en helt enestående evne til at være i øjenhøjde med børnene. Bestyrelsen har haft løbende samtaler med Ricardo om hans beslutning. Vi respekterer hans bevæggrunde og ønsker ham al held og lykke.