Cirkus i Bording: Hallen blev omdannet til manege for en dag

Det danske Cirkus Mascot besøgte Bording med sin indendørsturné i sportshaller

Udgivet:28. september 2021, 10.03

Læsetid:1 minut

400 børn og voksne blev underholdt, da Cirkus Mascot lagde vejen forbi Bording Hallen med forestillingen »Du milde manege«. Foto: Privatfoto

Thomas Vang Nielsen
Journalist| tvn@herningfolkeblad.dk

BORDING-BRANDE Det er heldigt, at Q-Park, EuroPark eller nogle af de andre med bødeblokke ikke patruljerer ved Bording Hallens p-plads og de omkringliggende gader og veje.

For så havde p-vagten nemlig haft en lige så stor fest, som de mange børn og voksne, der mandag eftermiddag oplevede artister, dyr og klovne fra Cirkus Mascot inde i hallen.

- Der var over 400 til forestillingen, så vi er alle godt tilfredse, fortæller centerleder i Bording Hallen Flemming Hansen.

Rejser rundt uden telt

Cirkus Mascot har hjemmeadresse i Roslev nord for Skive og kalder sig hele Danmarks familiecirkus.

Efter corona har sluppet sit kvælergreb om det danske kulturliv, var det tid til at begive sig ud på en kort 2021-indendørsturné i sportshaller.

Turnéen varer kun én måned og besøger en ny by hver dag med forestillingen »Du milde manege«.

- De rejser jo ikke rundt med telt længere, så byen ville ikke have fået denne cirkusoplevelse, hvis ikke vi var gået ind i det. Det at vi lægger hal til, viser jo også, at vi kan bruges til meget andet end sport, møder og idræt, siger Flemming Hansen.

Kommer også til Brande

Det næste lokale stop på Cirkus Mascots turné er lørdag 2. oktober i Brande Hallerne, og for ikke at spolere alt for meget af oplevelsen i Brande, vil avisen undlade at afsløre hele forestillingens indhold.

I stedet nøjes vi med den officielle beskrivelse »Cirkus i børnehøjde for hele familien! Levende underholdning med dygtige artister, dejlige dyr og den sjoveste klovn!«.

Den officielle beskrivelse af forestillingen lyder på »Cirkus i børnehøjde for hele familien! Levende underholdning med dygtige artister, dejlige dyr og den sjoveste klovn!«. Foto: Thomas Vang Nielsen