Ny høreklinik åbner på Østergade

Din Hørespecialist har fået egne lokaler ved siden af Ikast Apotek

1. oktober 2020, 10.00

Din Hørespecialist er klar med egne lokaler på Østergade 15 - ved siden af Ikast Apotek. Foto: Privat

HØRESPECIALIST På Mandag får Ikast endnu en ny butik, når Din Hørespecialist åbner klinik på Østergade 15 med Ikast Apotek som nabo.

For at imødekomme den store kundetilgang i området har virksomheden investeret i avanceret audiologisk udstyr og nye faciliteter, der skal hjælpe borgerne i Ikast og omegn, der døjer med hørelsen.

– Vores mission er at sikre størst mulig tilfredshed med hørelsen og høreapparater er blevet godt modtaget. Det er vi både glade for og stolte over. For at imødekomme den positive udvikling kan vi i den nye klinik tilbyde audiologiske udstyr og behandling i optimale omgivelser, som skal være med til at skabe en førsteklasses butiks- og kundeoplevelse, siger Camille Skov Larsen, som er den lokale hørespecialist i Ikast.

Under samme tag som Ikast Apotek

Den nye høreklinik giver mulighed for hurtigere adgang til høreprøver og høreapparater og udvidet åbningstider, så man nemt kan komme til og få justeret sine høreapparater.

- For at sikre størst tilfredshed med høreapparater, er det vigtigt, at vores kunder nemt kan komme til os, hvis de har spørgsmål eller skal have lavet justeringer. Vi har samlet kræfterne og har friskbrygget kaffe på kanden”, fortæller Camille Skov Larsen med et smil.

Samtidig er det startskuddet til et nyt lokalt samarbejde med Ikast Apotek som nabo.

- Vi glæder os til samarbejdet fordi vi tænker, at det vil skabe rigtig god synergi mellem vores butikker og for en del kunder også. Der er en naturlig sammenhæng mellem et apotek og en høreklinik, siger apoteker Henrik Krog Jensen.

Den nye høreklinik har åbnet hver dag og er godkendt til at udføre høreprøver samt tilbyde høreapparater fuldt dækket af det offentlige tilskud:

- Det er altid muligt at få lavet en gratis høreprøve og prøve et høreapparat hjemme i egne omgivelser. På den måde kan man mærke, hvilken forskel et høreapparat vil gøre for en – og med vores nye udstyr kan vi sikre, at det bliver tilpasset præcist, fortæller Camille Skov Larsen.

Mandag den 5. oktober holdes der reception med pølsevogn og allerede fra den 6. oktober er der muligt at få lavet høreprøver og teste høreapparaterne.