Torvegudstjeneste og pilgrimsvandring

Udgivet:18. juni 2022, 15.00

Læsetid:1 minut

Ikast Kirke inviterer på søndag til friluftsgudstjeneste på torvet i Ikast og efterfølgende pilgrimsvandring i Engesvang omkring Bølling Sø. Foto: Privat foto

GUDSTJENESTE Søndag formiddag rykker gudstjenesten ud på Ikast Torv. Det giver en særlig stemning, at gudstjenesten er under åben himmel.

Det oplyser sognepræst Jens Peter Garne i en pressemeddelelse, hvor det også fremgår, at menigheden efterfølgende har mulighed for at tage med på pilgrimsvandring.

Musikledsagelsen til selve gudstjenesten under åben himmel ændres også til blandt andet el-klaver og trommer. Gudstjenestens tema er: »Penge, den sande rigdom?«.

Efter torvegudstjenesten kører deltagerne i bus til Engesvang Sognehus, hvor deltagerne starter vandringen med en sandwich.

Første stop er ved i Engesvang Kirke, hvor dagens tema; »Skt. Patricks brynje« introduceres.

Vandringen er cirka syv kilometer og forgår på kløverstierne i skovene op til Bølling Sø.

Undervejs gøres der stop flere gange, så der kan lyttes til naturen og sindet. Turengår blandt andet forbi det lille stråtækte oldtidsmuseum ved Skallerund Sø.

- Vi har nøglen med og kigger ind her for at slutte rundt turen med at gå rundt om Skallerund Sø og tilbage i kanten af Bølling Sø for at slutte med kaffe på p-pladsen ved Dværgbakken med den flotte udsigt, fortæller Jens Peter Garne.

Efterfølgende går turen med bus tilbage til Ikast.