Nye kontrakter på plads: To talenter forlænger i HIH

19-årige Cecilie Brandt og 20-årige Olivia Simonsen fortsætter i Herning-Ikast Håndbold

30. januar 2021, 13.35

Fløjtalentet Cecilie Brandt er blandt de spillere, der har forlænget aftalerne med Herning-Ikast Håndbold. Foto: Flemming Hansen

HÅNDBOLD Truppen for den kommende sæson er ved at falde på plads hos Herning-Ikast Håndbold.

Lørdag eftermiddag annoncerede de forsvarende danske pokalmestre, at de har forlænget samarbejdet med to af klubbens unge talenter.

Således har 19-årige Cecilie Brandt og 20-årige Olivia Simonsen underskrevet nye kontrakter med klubben, der har base i Ikast.

Højrefløjen Cecilie Brandt, der er født og opvokset i Herning, har fået en ny aftale, der løber til sommeren 2023, mens streg- og forsvarsspilleren Olivia Simonsen foreløbig har papir på et engagement til og med sommeren 2022.

- Jeg er rigtig glad for at være i HIH, og jeg synes, det er et rigtig godt træningsmiljø, hvor jeg hele tiden udvikler mig både på og uden for banen. Vi har et godt hold både socialt og håndboldmæssigt, og jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling, siger Cecilie Brandt i en pressemeddelelse fra Herning-Ikast Håndbold.

Cheftræner Kasper Christensen glæder sig over kontrakten til Brandt, der på højre fløj kæmper om spilletid med herningensiske Line Mai Hougaard.

- Cecilie fik en del førsteholdserfaring allerede i den forgangne sæson, og har i denne sæson lagt yderligere lag på sin udvikling. Cecilie har et stort fysisk potentiale, og en god fysik for en fløjspiller, hvilket giver hende gode forudsætninger for at blive en spiller, der over tid er meget stærk i begge ender af banen, lyder det fra HIH-træneren.

Veludviklet spilforståelse

Skjern-fødte Olivia Simonsen har i denne sæson blandt andet været benyttet som forsvarsbackup og stregafløser for landsholdsspilleren Sarah Iversen, som netop har født en søn, samt stregkollegaen Vilde Ingeborg Johansen, der i øjeblikket er ude med en skade.

- Olivia er et stort forsvarstalent, og trods sin status som 1. års seniorspiller har hun en meget veludviklet spilforståelse og viser, at hun allerede nu kan stå godt imod både fysisk og teknisk som »tre’er« i forsvaret, roser cheftræner Kasper Christensen.

Olivia Simonsen selv ser frem til de kommende opgaver i Herning-Ikast Håndbold.

- Her kan jeg udvikle mig både håndboldmæssigt og personligt, så jeg glæder mig til at fortsætte et år mere med nye udfordringer, siger stregtalentet i skrivelsen fra HIH.