Katrine Bille og Blomstermanden til børnefestival

Søndag 8. september er det igen blevet tid til den årlige børnefestival i RemisenBrande

Udgivet:03. september 2019, 06.55

Læsetid:1 minut

Katrine Bille er en af dem, som er med til at gøre Børnefestivalen i Remisen til noget særligt i år. Foto: PR-foto

4 år siden

Brande Børnefestivalen, som afvikles i samarbejde mellem børnehaverne i Brande og omegn og RemisenBrande, er efterhånden blevet en fast tradition rettet mod alle børn i alderen fra nul og op til og med 3. klasse.

I år indleder Mikkel Rugholm arrangementet med sit trylle- og ballonshow, der er fyldt med finurlige løjer og gakket magi for både børn og voksne.

Resten af RemisenBrande er forvandlet til en eventyrlig verden med farverige blomster, insekter, blomsterbørn og spændende alfevæsener.

Gå på opdagelse i den mystiske blomsterhave skabt af multikunstneren Johnny Haugaard fra Herning, dans med rockblomsten og bliv malet som en rose, hop i hoppeborgen, få lagt ansigtsmaling, få en tur på de blomsterpyntede heste og meget, meget mere.

»Blomstermanden« alias Johnny Haugaard, som er kendt for »Danmarks største juleudstilling« i Snejbjerg i julen 2018, har fået frie hænder til at skabe en eventyrlig sanseoplevelse for børnene i RemisenBrandes smedje, der således forvandles til en mystisk blomsterhave.

Festivalen afsluttes med et festligt brag af et show med Katrine Bille med band, som rigtig mange børn nok kender fra Ramasjang-programmerne »Luk op Luk i« og »Lille Nørd«.

Oplev Katrine give den gas, når hun præsenterer sangene fra de populære programmer og fra hendes to soloalbums.

Billetter til arrangementet kan købes på www.brandebilletten.dk, på RemisenBrandes kontor samt ved Visit-Herning og Ikast Bibliotek.