DK Company sælger to brands til Ikast-virksomhed

DK Company frasælger to damebrands efter kun en uges ejerskab

22. maj 2019, 07.58

Minus A/S har overtaget to damebrands fra DK Company. Foto: Tom Laursen

Ikast DK Company har frasolgt aktiviteterne Peppercorn og Desires til Ikast-virksomheden Minus A/S efter kun en uges ejerskab.

DK Company overtog de to brands i forbindelse med køb af hovedaktiviteterne efter CNS Groups konkurs tidligere på måneden.

Koncerndirektør Jens Poulsen udtaler i en pressemeddelelse

- DK Company dækker allerede bredt i damesegmentet og de strategiske overvejelser i forbindelse med købet af CNS Group var overvejende med fokus på de to herrebrands, Solid og Tailored & Originals. Vi er glade for at kunne indgå en handel, hvor kunderne hos Peppercorn og Desires er sikret den fremtidige drift af brandsene, og at vi har sammen med de nye ejere formået at sikre leverance af alle indeværende ordrer.

Jens Poulsen siger videre.

- I DK Company glæder vi os over, at det er lykkedes at få handlen hurtigt på plads, således den fremadrettede drift bliver mindst muligt påvirket. Vi er overbeviste om, at de nye ejere er et optimalt match og har den rigtige platform. Vi tror på en god fremtid for de to brands.

Hos ejerne bag Minus A/S er man ligeledes begejstrede for det nye opkøb.

- Vi ser et stort potentiale i at videreføre de to brands og de planer, der allerede var blevet søsat, inden de havnede i den triste situation, der lidt uforskyldt førte til konkursen for nylig, udtaler Chalotte Kjær Bruun og Irena Riberholt Jørgensen.

De glæder sig til at byde nye kollegaer velkommen i Ikast og til at få etableret de mange synergier, der åbenlyst ligger i at samle flere brands under samme tag.