Uvenligt og racistisk at kalde os halvbagte kartofler

Udgivet:15. november 2018, 07.50

Læsetid:3 minutter

Af Anders Gravers Formand for SIAD - Stop Islamiseringen af Danmark

4 år siden

LÆSEEBREV »Demonstrationer ved Kærshovedgård forplumrer debatten« - Gensvar

Det er lidt mærkeligt og endda direkte uvenligt, at kalde gode dansksindede folk for »halvbagte tosser«. Det ligner meget det racistiske udtryk de tilløbende kalder danskerne, »halvbagte kartofler«.

Hvordan i al verden manden kan tillade sig at kalde folk det, fordi de ikke ønsker Danmark islamiseret og at de heller ikke ønsker mordere og tyveknægte ude i blandt os, er en gåde. Vi forplumrer Ikke debatten - tværtimod. Vi får trukket linierne op.

Hvad hjælper avisartikler, som Tranberg selv klager over, at ingen hører efter hvad han skriver? Derfor hjælper BT's artikler heller ikke - de virker et kort stykke tid, hvor folk bliver rasende, og så finder BT noget andet at skrive om, det kunne endda være fra den modsatte side.

Hvor SIAD blander sig, har vi altid gode resultater. Moskeen i Aalborg fik kommunalt tilskud og havde en imam der sagde, at muslimske kvinder kun var rene, hvis de var omskårede. Efter vi havde sat lys på sagen, blev det kommunale tilskud taget væk.

Så var der juletræs-sagen i Kokkedal, hvor vi havde anmeldt demonstration og ville holde den, hvis ikke juletræet kom op igen. Det gjorde det dagen før, vi skulle holde demonstration, så det fik vi igennem.

Vi presser politikerne

Vores aktioner med at lukke grænsen fik regeringen til at genindføre en skærpet grænsekontrol og da ytringsfriheden var gået i stå og selv-censuren var størst hos medierne, da de ikke turde bringe muhammedtegningerne, fordi muhammed sad med ved redaktionsmøderne, viste SIAD muhammedtegningerne fra Texas, trods bombetrusler fra Islamisk Stat, hvor 400 politibetjente var på gaden, indsatsstyrken var på tagene med snigskytterifler samt en helikopter i luften.

Så når vi har sat os noget for, bliver det gennemført og det gør det også her.

Vi kan allerede høre lokalpolitikerne begynde at presse landspolitikerne til at få centret lukket, fordi de ikke ønsker, at vi skal stå udenfor centret. Men vi bliver og vi gør arbejdet færdigt, vi forlader ikke området, før det er lukket og vi vil geare op.

Allerede i næste uge har jeg møder med organisationer fra forskellige steder i Europa og jeg vil arbejde på at få udrejsecentret til at blive midtpunkt i en europæisk modstand.

Forskanser sig bag hegn

Så glæd dig landmand Ole Tranberg, der forskanser sig bag hegn til mange tusind kroner og så har den frækhed, at kalde vi andre grimme ord, fordi vi ønsker at passe på vores land og dets borgere og ikke kun borgerne i Bording, men hele landet, som mærker kriminaliteten fra udrejsecentret. Dette er nemlig ikke kun et lokalt problem.

Du har også den frækhed at lægge dine egne modstandere (altså venligboerne) ord i munden på, hvad de mener om os. Så kan jeg meddele dig, at SIAD, og de folk der kommer til vores arrangementer, er helt almindelige borgere, der kommer forskellige steder fra politisk, socialt og religiøst. Vi har endda frafaldne muslimer hos os. Fælles for os alle er, at vi har indset, at det ikke hjælper noget kun at skrive læserbreve og være på facebook.

SIAD havde indtil for få år siden ledende medlemmer fra den gamle modstandsbevægelse tilknyttet, deriblandt mangeårigt medlem lederen af modstandsbevægelsen i Sønderjylland Hans Mørup, som døde for år tilbage. Havde han læst, hvad du havde skrevet, havde han besøgt dig eller ringet dig op og forklaret, at der var ældre medlemmer i SIAD, der havde bekæmpet dem, som du nævner i din smædekampagne imod os.

Jeg undskylder dig med, at du er alene og frustreret over, at din kamp ikke har hjulpet noget - fair nok, men så lad os, der kan få tingene til at ske, være i fred, uden at du bider os i knæhaserne.