Håndboldklub forfremmer: HIH-direktør får ny titel

Herning-Ikast Håndbold har udnævnt 34-årige Daniel Grønhøj som ny direktør for selskabet

2. september 2020, 12.47

Efter et halvt års ansættelse er 34-årige Daniel Grønhøj udnævnt til direktør i Herning-Ikast Håndbold. Foto: HIH

HÅNDBOLD Efter knap et halvt års ansættelse som salgs- og sportsdirektør i Herning-Ikast Håndbold har bestyrelsen besluttet, at udnævne 34-årige Daniel Grønhøj som direktør for selskabet.

Siden april 2019 har bestyrelsesmedlem Kurt Møller Pedersen formelt været direktør i forhold til selskabsstyrelsen, men han træder nu tilbage og bliver menigt bestyrelsesmedlem med internationale anliggender som fokusområde.

Daniel Grønhøj tiltrådte i Herning-Ikast Håndbold 1. marts, og kort efter brød corona-krisen ud. Samtidig sagde klubben farvel til administrations- og salgschef Simon Mølhede, der valgte at søge nye udfordringer.

- Dette gav Daniel en ultra vanskelig start, men vi må konstatere, at han er gået til opgaven med krum hals og opsmøgede ærmer. Vi er langt fra helt gennem corona-krisen endnu, men at vi står her nu, og vel at mærke står her så godt, skyldes for en stor del Daniels indsats, siger Lars Gantzel Pedersen, formand i HIH, i en pressemeddelelse.

Formanden konstaterer, at den nyudnævnte direktør har stået i spidsen for gennemførelse af »en række offensive og defensive indsatser, som allerede nu ser ud til, at have styrket klubben både sportsligt og økonomisk«, som der står i skrivelsen.

- Daniel Grønhøj har sportslig indsigt og samtidig kommerciel forståelse. Derfor er vi efter er halvt års indkøring i jobbet komfortable med, at det er ham der står som daglig leder og anfører for det holdarbejde, det altid vil være at drive en professionel håndboldklub som HIH, som samtidig er drevet af en stor grad af frivillighed, påpeger Lars Gantzel Pedersen i pressemeddelelsen.

Den administrative stab i Herning-Ikast Håndbold tæller ud over Daniel Grønhøj også salgs- og eventchef Per Videbæk, koordinator Louise Ø. Nielsen samt bogholder Steen Sørensen.