Dødsfald

Udgivet:08. marts 2022, 14.08

Læsetid:1 minut

Ulrik Yde Schelde. Foto: Privatfoto

NAVNE: Ulrik Yde Schelde, Ikast, er død. Han blev 45 år.

Ulrik Yde Schelde var en rigtig uldjyde, der efter at have prøvet lykken i den jyske hovedstad alligevel valgte at vende tilbage til barndommens land i Ikast.

Det var her, han havde sin vennekreds, og her han trivedes.

Ulrik Yde Schelde havde ikke selv stiftet familie og var derfor meget tæt på sine venner, som han altid stod klar til at hjælpe. Han var god til at yde en indsats for andre og glemte ind i mellem sig selv i bestræbelserne for at gøre det godt for andre.

Billard og fodbold

Ulrik Yde Schelde var inkarneret FCM-fan og var ofte på stadion for at se fodbold. Det var en passion, han grundlagde allerede som barn, da han sammen med sin morfar var flittig gæst på Ikast Stadion.

Ulrik Yde Schelde var aldrig bleg for at sige sin mening og blandede sig gerne i samfundsdebatten. Han holdt et vågent øje med, hvad der foregik omkring ham og deltog entusiastisk i en god debat og diskussion, og et læserbreve har han også skrevet flere af gennem tiden.

Udover fodbold så var han en flittig gæst i Ikast Billard Klub, hvor han tilbragte mange timer, og når de professionelle cykelryttere kæmpede sig igenne Tour de France, så var Ulrik Yde Schelde også fast tv-seer.

3. januar fik han konstateret kræft og det gik hurtig ned af bakke. Han sov stille ind i sit hjem 25. februar.

Han efterlader sig sin mor Bente og de to brødre Jannick og Rick samt en niece og nevø, hvis liv og færden han også var meget optaget af og fulgte tæt.