Et køleranlæg udsendte dis: Falsk brandalarm i Ikast

Omkring aftensmadstid rykkede brandbilerne ud til en brandalarm ved Bøgildvej i Ikast, men der var heldigvis ingen brand

Udgivet:07. juni 2023, 18.59

Læsetid:1 minut

Der var hverken røg eller flammer, da brandvæsenet kom frem til en brandalarm hos en Ikast-virksomhed. Foto: Henrik Ole Jensen

Merete Riis Jensen
Journalist
Merete Riis Jensen
Journalist| +45 9626 3793 | mrj@herningfolkeblad.dk
Jeg har været journalist siden 2006 og blev ansat på Herning Folkeblad i 2022. Mit arbejdsområde er Ikast-Brande Kommune, hvor jeg skriver om store og små begivenheder lige fra Klovborg til Engesvang og Uhre. Jeg brænder bl.a. for fodbold, rejser og lokaljournalistik. Og har du en idé til en god historie, er du meget velkommen til at kontakte mig!
Se flere artikler af Merete Riis Jensen

4 måneder siden

IKAST Nogle ikastboere hørte muligvis lyden af tudende brandbiler, mens de stod og lavede mad her til aften. Klokken 17.45 gik brandalarmen nemlig hos KK Wind Solutions på Bøgildvej, men da brandfolkene kom frem, var der heldigvis hverken ild eller røg.

Det var en såkaldt blind alarm, fortæller indsatsleder Erik Sørensen.

- Mistanken går på, at et køleranlæg har afgivet noget dis, som brandalarmeringsanlægget har opfattet som en mulig brand og dermed aktiveret. Da vi kom ud til virksomheden, var alle medarbejdere gået udenfor, og i det hele taget var det en fin procedure. Og heldigvis var der altså ingen brand, fortæller han.