Masser af nye boder til årets første Fredagsmarked

Det første Fredagsmarked i 2020 er netop nu i gang. I dag er der ekstra mange boder

7. februar 2020, 14.16

Som timerne skred frem, kom flere og flere handlende til i Strøgcentret. Foto: Privatfoto

IKAST Den første fredag i hver måned holder Vores Ikast Fredagsmarked med forskellige specialiteter, delikatesser, oste, friske grøntsager og fisk. Det er lykkedes at skabe en markedsstemning med dufte, som man vil kunne opleve på en markedsplads i en af de store europæiske storbyer. Denne fredag er første markedsdag i 2020, og ekstra mange boder er blevet stillet op. Flere melder samtidig om at Fredagsmarked har fået et fint ry med både liv og købeglade kunder.

Bag en af de nye boder står Claus Jørgensen fra bryggeriet Tarp Bryggeri. Han var oprindeligt selvstændig it-specialist, men nu har han kastet sig over at brygge mjød. Det har han klaret så godt, at han nu kan kalde sig dobbelt dansk mester i mjødbrygning.

- Jeg laver en fantastisk god mjød, som man er velkommen til at komme og smage, og på sigt vil jeg også rigtig gerne sælge mit mjød herfra Ikast, siger Claus Jørgensen.

Fredagsmarked anno 2020 tegner til at blive en succes målt på antallet af boder og besøgende denne fredag eftermiddag, hvor handlende ikastboer lige nu køber delikatesser og specialiteter ind til en god weekend.

Læs en reportage fra markedet i Ikast Avis på onsdag.

Ud over markedsstemningen kan man opleve et væld af delikatesser og specialiteter. Foto: Privatfoto