Claire Group på opkøb i Herning: Får tre nye tøjmærker

Modekoncernen Claire Group A/S i Ikast har købt modefirmaet NoBrakes ApS i Herning

16. april 2021, 12.45

- Jeg er stolt over, at vi som virksomhed kan tiltrække så attraktivt et selskab som NoBrakes, og jeg glæder mig til at være med på den fortsatte vækstrejse for selskabet sammen med deres fantastiske stab af medarbejdere, udtaler Nikolaj Hust, medejer af Claire Group A/S i Ikast, om opkøbet. Foto: Henrik Ole Jensen

IKAST-HERNING Med virkning fra dags dato har modefirmaet NoBrakes ApS på Hammershusvej i Herning fået nye ejere.

Claire Group A/S på Marsvej i Ikast har købt majoriteten af Herning-selskabet med mærkerne Woodbird, Grunt og Formél.

Som en del af overtagelsen følger også Chung Wai Cheung (CEO) og Chris Jepsen (CSO) fra NoBrakes ApS, der samtidig bliver medejere af den nye konstellation.

De tidligere majoritetsaktionærer, Lars Munkholm og Jacob Cadovius, har solgt deres ejerandele.

- Jeg er stolt over, at vi som virksomhed kan tiltrække så attraktivt et selskab som NoBrakes, og jeg glæder mig til at være med på den fortsatte vækstrejse for selskabet sammen med deres fantastiske stab af medarbejdere, udtaler Nikolaj Hust, medejer af Claire Group A/S, i en pressemeddelelse.

Et godt match

Opkøbet får umiddelbart ingen konsekvens for andet end ejerskabet af Woodbird, Grunt og Formél.

- De tre nye mærker kommer ikke til at have nogen organisatorisk påvirkning på vores to eksisterende mærker, Hust&Claire og Claire Woman. Derimod er der mulighed for at skabe synergi og viden mellem vores mærker; det kan blandt andet være i forbindelse med vores bæredygtige strategi, CSR og udviklingen heraf. Netop vores CSR og bæredygtige strategi har vi særligt meget fokus på, da det er en del af dem, vi er, og noget, vi har arbejdet med siden grundlæggelsen i 1975, fortæller Nikolaj Hust.

NoBrakes skal fortsætte som selvstændig virksomhed og varetage de tre tøjmærker.

Chung Wai Cheung (CEO) ser frem til det nye samarbejde.

Mere fokus op onlinesalg

- Jeg vil gerne takke de tidligere majoritetsejere, Lars og Jacob, for at have været med til at starte Woodbird, Grunt og Formél. Vi har haft en helt fantastisk rejse, og det er gået rigtig godt, siger han.

- Samtidig vil jeg takke vores ansatte for at tage det første skridt i en ny retning. Her skal vi sammen med Claire Group sikre bedre struktur, fortsat vækst og udvikle vores kompetencer inden for bæredygtighed og CSR. Ud over dette ser jeg en stor mulighed for at sparre med deres onlinebureau, WebCollective, som kan være med til at øge vores online-tilstedeværelse, udtaler Chung Wai Cheung.

NoBrakes havde sidste regnskabsår et overskud på 2,294 millioner kroner før skat og har ni ansatte.

Claire Group består nu af mærkerne, Hust&Claire, Claire Woman, Grunt, Formél og Woodbird.