Byggemarked lukker: Fra lørdag bliver Sjakk i Ejstrupholm del af Stark i Brande

Som del af et større opkøb lukker byggemarkedet Sjakk i Ejstrupholm og lægges sammen med Stark-butikken i Brande

24. januar 2020, 07.08

Byggemarkedskæden Starks opkøb af Sjakk-kæden betyder, at Sjakk-forretningen i Ejstrupholm har sidste åbningsdag fredag og herefter bliver lagt sammen med Stark i Brande, hvor alle Ejstrupholm-medarbejderne bliver tilbudt job. foto: pr-foto

EJSTRUPHOLM Fredag morgen åbnede byggemarkedet Sjakk i Ejstrupholm for sidste gang. Forretningen lukker som del af byggemarkedskæden Stark Danmarks overtagelse af hele den jyske byggemarkedskæde Sjakk. Stark Danmarks køb er netop blevet godkendt af Konkurrencemyndighederne, og dermed er alle aktiviteter og de i alt cirka 80 medarbejdere i Sjakk-kædens fire butikker formelt overflyttet til Stark.

I samme forbindelse meddeler Stark Danmark, at Sjakk-forretningen på Nyholmvej i Ejstrupholm bliver lukket og lagt sammen med Starks byggemarked i Brande, hvor de fem medarbejdere fra Ejstrupholm alle bliver tilbudt job.

Geografisk kort afstand

- Vi har valgt at lægge aktiviteterne i Ejstrupholm sammen med Stark i Brande på grund af forretningernes tætte geografiske placering. Hidtidige Sjakk-kunder får her blandt andet adgang til Starks rådgivning, services og dag til dag-leveringer af mere end 24.000 varenumre. Dermed understøtter vi håndværkerne i området endnu bedre, end vi gør i dag, siger salgsdirektør Mads Brejnholt Madsen, Stark Danmark.

Ud over Ejstrupholm bliver også Sjakk-forretningen i Egtved lukket og lagt sammen med Stark i Vejle. De to øvrige forretninger i Sjakk-kæden, i Hedensted og i Give, bliver omdannet til Stark-butikker.

- De bliver vores butikker nummer 68 og 69 i Danmark, og samtidig styrker vi vores position i Midt- og Østjylland, siger Mads Brejnholt Madsen.